Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 10 September 2012

hujung minggu.....

selamat pagi-pagi...mood sngt baik hari ni....alhamdulillah seperti biasa..hari2 dipenuhi dengan aktiviti DIY...bergoogle n beryahoo itu sudah kewajipan setiap hari tau...hehehhe...lbh2 lagi kerja di opis ni xla bnyak mane pun..ala2 kadar je...xsmpai setengah hari dah siap..suku hari je siap..eh2...hari yg selebihnya...berblog lah..hahhaha....n mencari idea DIY....

xsabarnya nk tunggu hujung minggu ni...ada ape????

cik mah akan p bergmbar untuk pre wedding...horayyy....seronoknyer....ni nk citer...semasa sedang seronok bc blog kawan2...terbca blog nora.......aaaa...kat link tu lah...la rupanya nora pun pre wedding dengan wan....hehhe...pre wedding kita dengan orang yg samalah...n kalau xsilap..sama2 kita dapat free photoshoot....alhamdulillah...cik mah dapat sbb join contest dari wan di FB dulu..beberapa bulan lepas....disini ye...


terima kasih pada yang sudi bagi pendapat pada cik mah..mila,bie,petak bunga & miz sharmia..nk wat tema apa nk kat mana pre wedding..hehhe...setelah lame wat research n berbincang ngan wan...kami decide nk wat di sekitar k.l je..memandangkan wan ade tugas lain nnti ...so..xnklah susahkan wan...mula2nya...


wan cadangkan wat di putrajaya je...sbbnya die dah biasa shoot di sana...mesti bnyak dah pelusuk2 yg cntik wan tau....tp malas plak cik mah nk p putrajaya..hahahha....so...trylah pk kan bnda lain...walaupun sbnarnya xhabis pun pusing2 putrajaya tu..nnti2lah...hahhaa

dah tertarik dengan ini sebenarnya....

bukit melawati,kuala selangor...



gmbar kredit pada tuannyer..cik mah amik di google je sbgai rujukan...

cntikkan santai2 je mcm tu....bersejarah kot....menarik n sweet je...

lain dari lain juga pre wedding ni..sbbnya kebnyakkan props semula jadi dah ade..hahahha..so xpayah dah nk bwak2 props kan...

then bila smbung discuss ngan wan...wan kata klau le nk wat pagi2...then cik mah pk nk p sana jauhkan..amik masa 2 jam jg kot...huhuhu...so terpaksalah cancel...ala...huhuhu...sedikit kecewa sebnarnya....

xpelah...xde rezeki...terus pada perpustakaan internet....search sekitar k.l....teka ape yg cik mah jumpe..mmg sngt dekat n sangt2 K.L lah..hehehe....

so...tetap n konferm sngt2 dah nk wat dekat cn....sukanya...syukur...cik mah jumpe dari page www.stories.my....teruja giler tgok hasil kerjanya....tgok2 tempat ada yg sekitar k.l....jeng2 sape tau???






DATARAN MERDEKA





cntik tgok latar belakang kan....menyeluruh rasa....sambil jalan2..hehhe...nk jugalah mcm ni...
xsbarnya....


ni pulak yg dekat bgunan keretapi tu kan...bhagian atas..cntik sngt2 lah kan....dengan ade awan biru di atas tu....simple tp cantik sngt2.....boleh ke ek naik atas tu??ke kena minta kebenaran..sape tau????



ni pulak still sekitar dataran tu....yg ade air2 tu....lame dah xlalu n dok2 lepak ctu..lama sngt...so ahad ni kena gak p ctu..xkira...nk juga...harap2..ape yg diidamkan menjadi....


yg bawah ni dari photographer lain...cntikkan...
ade tangga pusing2 tu.....pernah naik kat cn masa kerja hari tu ikut abang2 opis ni...hehhe,...dieorang pun ade cdngkan wat dekat cn...eh..abg2 opis pun tau cik mah nk wat pre wedding tau...hahahha....eh..bukan abg sebenarnya..pak cik..hahhahaha..

ini juga tempat bersejarah...eh tb2 jadi patriotik plak..skali skala kan..apa salahnya....

untuk tema kami...en tunang kata pkai yg simple je...en tunang xmo pkai kemeja dah..katanya nk pkai bj yg design sama...yg pling menajdi minatnya sekarang adalah bj jenama polo...hari tu p dah tgok...ade dah yg berkenan...cuma warna xtau warna ape..hehhe...


semestinyalah bukan pink...akan seratus percent direject en tunang tu...

lebih kurang mcm ni...tp kan xmo yg mcm budak2...n corak2 tu..mcm kat bawah ni...




tpikan..sesuatu plak tb2 bermain difikiran ni masa ngah tulis entry ni...kat masa hujung minggu ni...hari ahad ni,,,hari malaysia...boleh ke nk bergmbar di dataran...xramai orang ke??? xde function ke kat ctu...alamak...mcm ne ni...ala...harap2 xdelah..nk wat kat ctu juga...xkira ape jadi..hehhe....so...untuk props...ade penmbahan tau dari yg sebelum ni...cik mah DIY juga....tunggu ye...

TQ

CIK MAH

9 00 sudi berkongsi cerita:

Cik Tqah said...

pegi kt kwsn keteapi tu..cantikk

ayu'shaza amir said...

dear.ahad 16/9 nie ke? pukul berapa?

ayu'shaza amir said...

dear, ahad 16/9 nie ke?

bintanghati said...

wah cik mahh..
heppy ye nk pre-wed ..
kite dok putrajaya ..
so, byk sgt tmpt cantik2 kat putrajaya..

shizansyafik said...

hari malaysia eh?? takut ada function je.. pepun, gud luck.. bestnye ada pre wed...

LiNda said...

cik mah, kalo kat kawasn keretapi tu sgt la cantik. linda suke, kat tangga tu pun cantik cik mah. jeless i tau..
Linda xde idea lagi nak pre wedding katne..

cik mah said...

tq pada semua cntik2 manis....

cik tqah:aaa...cntikkan...nmpak klasik..hehhe..tp nk pkai bj moden...

My BFF:aaa...ahad ni...kol 8 pagi...

Bintanghati:mestilah...excited sgt....nk gn gmbar tu untuk bnyak bnda nnti...hahahha....aaa...putrajaya cntik...cuma xsempatlah nk kesana...

shizan:aaa...tu la..harap2 xde pape...t terbantut la nk pre wedding

Linda:cntikkan tempat keretapi tu....tangga tu klasik je...pusing2...hehehhe....susah jg nk pk...linda kn research bnyak2 sikit tau...

❤Cik Myra❤ said...

cantek gak dataran merdeka tu..
semangat patriotik sikit :p hehe

jeles la tengok orang wat pre wedding photoshoot nie..>_<
sebab cik myra xwat pon...hukhuk

cik mah said...

@❤Cik Myra❤

aaa kan....ala xpe..t kawin le wat post wedding plak..hehehhe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...