Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 9 October 2012

Blue is coming!!!


selamat pagi...alhamdulillah..hujung minggu yg lepas cik mah dah selesai 1 perkara...syukur...walaupun masih bayang2 tp dah setel dah a part of it...

hari sabtu lepas...menyempatkan juga diri ni p butik untuk discuss lebih lanjut tentang bj untuk majlis resepsi...


cik mah tunjuklah design yg cik mah berkenan...

last2 akk tu kata dah ketinggalan zaman...hahahha....ala..sedikit kecewa..sbbnya tau..tak berapa vogue n meletop2 pun..simple sngt...so akk zetty bg suggestion lain....mmg cantiklah n mmg xpernah bayangkan itu design bj cik mah.....


tp nyakan..mybe tema itu sudah larilah...adoi..agak sedih disitu...kerana terpaksa mengorbankan GOLD....huhuhu


 dari ini..

 


mungkin kepada ini...


BLUE


BLUE PINK

terkedu....sbbnya xtau nk ckp pape...

still okay..sbbnya..okey je still ade gold..cumanya biru itu bukan biru royal lah...more pada bby blue yg sweet2 gtu...hehehe...

baju pun dah bincang...design kak zetty bg mmg meletop sngt..hahhaha...

bila blik tmbah ngan idea mama..lebih la menariknya...

dari yg biasa2 akan jadi luar biasalah nmpaknya..hahahha....

tmbahan mungkin di bahagian tgn n bahu serta hujung kain bawah tu...

antara byngan bj cik mah ambil dari inspirasi bj siti nur haliza ni...


 ini baby blue + bby pink...eh ade ek bby pink..belasah jelah...

bnyak sebenarnya akn ditambah..so nntikan je lah ek fitting nnti..hhahaha...

then disebabkan event dari dewan tukar ke khemah..pelamin bsar idaman xmuat..jadinya kena reduce pelamin jadi 1 panel je tau...xpe2..still ok...

jadinya...kami decide nk amik bj untuk malam berinai nnti...ambil juga makeup nikah + walkway + bantal nikah + arch + + + + lagi..bnyak pulak yg amiknya..hahhaha...so untuk makeup dah setellah..alhamdulillah...

ni bj berinai yg cik mah n en tunang pilih...mama ckp cantik sngt ni untuk berinai...hahhaha...mmg bj kak zetty cantik2 pun..so ini sepatutnya bj sanding..tp kami gn untuk berinai....

bj sanding akan di custom made baru + bj nikah juga....

untuk en tunang...dari yg xmo pkai tanjak n sampin...sudah tukar pada sampin + tanjaknya...cumanya en tunang konfius nk bj putih or biru...sbbnya cik mah nk bj biru n layah tu bby pink or putih...

mmg masalah btollah bila xpndai bermain ngan warna ni...apa2 pun tq kak zetty n pembantunya anis kerana bnyk bg pendapat...

seronok sngt2..

bg teaser sikit bj berinai..

 
dari fb kak zetty gmbar ni cik mah amik...so..tema gold tu bawa ke malam berinai..cumanya veil n tudung tu bukan kak zetty punya xsilap...kn wat sendiri...

berkenaan bj sudah setel....senang hati...lalalalala...ade bnyak lagi bnda in the makin + setel...maaf cik mah xsempat nk cerita n comment kat kawan2 punya entry...kesibukan melampau nk siapkan bunga telur n sebagainya...doakan cik mah ye...

TQ

CIK MAH





10 00 sudi berkongsi cerita:

Cik Tqah said...

design zsd mmg cntik2

s h a said...

suke warna pastel...cantik!!hehe :)

cik mah said...

tqah...itulah...smpai xtau nk pilih bj mana untuk berinai..hahha...

sha...aaa..lembut je tgokkan... :)

Cik Saila said...

sama tema dengan saya eh cik mah :)) sy pun biru jgk :))

cik mah said...

aaa..tgk saila punyer biru lagilah suka....ngan biru...

Cik Rad said...

normal kot cik mah kalo tema bertukar color.. sbb nye kita deal dgn bridal.. huhu~ rad dlu pon lari tema masa sanding.. bila dah hari majlis tu, jalan terus je.. hihi

LiNda said...

huhu...kak zetty tu punye design memg gojes2 kan cik mah. linda suke sgt dgn baju2 butik tu...memang dah aim satu baju tu da. Baby blue pun cantik tau cik mah :)

cik mah said...

cik rad:ooo...yeker..huhuhu..itulah..xpelah..nasib pelamin n baju sekali sennglah walaupun tukar2 warna


linda:aaaa...tu lah..suka sngt...linda amik juga ke kat die???

Ayu'shaza Amir said...

BLUE & PINK OK!!!!!!!! HIHIH. >.<

cik mah said...

semestinyalah kan..warna kita dua..hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...