Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 30 October 2012

Ramai tak tahu...



selamat petang...cantik2 manis...sekejap je dah terasa nk smpai ke penghujung tahun...sngt2 sekejp...tahun ni sebagai seorang pekerja..sngt lain...kehidupan yg sngt2 berbeza dgn masa belajar dulu...mmg seronok ade duit sendiri kan...tp itu perlulah dikongsikan bersama keluarga yg telah bnyak mmbantu masa kita belajar dulu kan..inilah masanya nk berjasa...baru rasa perit bekerja n mcm mana nk uruskan duit..itu baru untuk diri sendiri...

sekarang ngan status tunangan orng..kn lah lebih menjaga tingkah laku..ye lah kan..xkan nk over2 kot..t ade bisik2 yg ckp bakal isteri sapelah ni xsenonoh..hehehe

so kali ni..sambil2 lah kita kongsi DIY n hal2 berkaitan persiapan perkahwinan...cik mah nk kongsikan juga persiapan untuk mnjadi seorang isteri dan untuk bakal2 ibu nnti...bukan ape...baca n lafazkan mmg semua tahu kan.siap mmg hafallah.dari kecil lg dah diajar untuk mnghafal..setiap kali solat ini juga yg kita bc dan doakan...tp maknanya...boleh dibilang berapa orang yg tau kan....so...hari ni...marilah sama2 kita luangkan masa untuk mengetahui apa yg kita lafazkan dipagi hari subuh...



semoga dapat menambah sedikit ilmu n pengetahuan kita hari ni...luangkan masa baca ini juga ye...
moga2 cik mah n cantik2 manis semua akan lebih memahami dan diberkati untuk terus menjadi muslimah n isteri yg solehah masa ini dan masa2 akan datang...tq pada google..

TQ

CIK MAH




9 00 sudi berkongsi cerita:

sarahhernyzar said...

gud sharing darla.
keep it up :)

cik mah said...

Tq sarah... ;)

tamansyurga_87 said...

syukran.. barakallah :)

fatehamohamed said...

wee..niceee cik mahhhh.kdg3 duk bz prepare pasal wedding trus terlupe pasal persiapan diri sendir..heee:))

LiNda said...

thankz for sharing..
betul la cik mah, dah bertunang ni nk wat pape pun kene pk yg kite ni dah bawak status tunangan org. dah x boleh nak perangai cm dlu. ;)

Amalina Ali said...

Thanks for sharing ye Cik Mah. :)

cik mah said...

tamansyurga:tq :)

fateha:tu lah...cik mah pun sama...tu yg walaupun sedikit at least ade kan ilmu2 juga..

linda:welcome...kan2...kn lebih bertatasusila...kira mcm praktislah kan nk jadi isteri orang..nk jaga maruah n nama suami nnti... :)

nana:welcome nana

Cik Saila said...

thx cik mah sbb share :) bila dh nk dekat kawen ni (start decide nak kawen) dgn tiba2 tingkah laku akan dijaga kan :))

cik mah said...

welcome cik saila..itulah...mcm2 kn jaga kan...mklumlah rmai yg memerhatikan..hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...