Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 29 October 2012

3 serangkai...



selamat petang..lewat petang br sempat nk usik2 PC....dah masuk keje dah hari ni.masuk keje je teruslah bz...xde cuti2 lebih..memandangkan xde cuti pun..yg ade pun tinggal half day..MC ade 2 hari...huhuhu...giler bosan..setahun 8 hari je cuti..xmasuk akal pulak rasanya...nk cuti sebulan skali pun xboleh...adoi...huhuhu....sorry2..luahan perasaan...cantik2 manis mcm ne?cuti ade lagi?ke masih ade yg bercuti hari ni...seronoknyer...

hari ni memandangkan xberapa nk cerita..just share teaser sikit je..hehhe...sbbnya ni dah lame tersimpan dah dlm folder blog yg xsempat2 nk masuk entry..hehhe...so...bg teaser dululah..then insyaAllah by next week boleh dah citerkan ape kah teaser ni...






tgok tarikh tu..dah sekian lame dah..hahaha....mesti cantik manis dah tau kan ape ni...cik mah belikan juga untuk mama n kakak cik mah.ade seorang je kakak..so xla bdget sngt nk beli..adik pulak lelaki..xsesuai ngan ini..bagi clue sikit..nk guna untuk majlis nikah nanti...cantik manis tau x yg mane cik mah punyer..hehhe...ini mmg sangat menepati tema untuk majlis nikah cik mah...tp cik mah guna untuk majlis lain..teka2 siapa boleh teka....

TQ

CIK MAH

7 00 sudi berkongsi cerita:

Amalina Ali said...

nak buat baju untuk family kan???

cik mah said...

mungkin tepat dah tu..hehhe...main mungkin2 pulak kan..sape nk teka lg??

shizansyafik said...

saya pun tggal 2 hari je cuti.. satu nak guna jumaat mggu depan.. hoho.. majlis bertandang?

Zila Zainal said...

tahun ni paling kurang saya amik cuti sebab nak saving2 utk cuti kawen. tinggal 13 hari lagi sampai hujung tahunn..

cik mah said...

shizan..ooo...2 hari tu sikit juga kan...hehhehe...bukan2..cuba lg...


zila:ooooo bnyak juga tu 13 hari..cik mah xtahu lah thun depan mcm ne...huhu...

Ayu'shaza Amir said...

majlis berinai lettew.

cik mah said...

@Ayu'shaza Amir

eh2..salah la dear...cuba tgok warna ape tu..hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...