Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 4 October 2012

FIRST GIFT AWAY FROM ANAKPAKSHAIKH


terima kasih pada yg sudi singgah disini...selamat pagi..moga sama2 kita dimurahkan rezeki....alhamdulillah...ade yg bermurah hati lg....terima kasih diucapkan pada zura...zura ade wat giveaway yg pertamanya setelah zura melangsungkan perkahwinan...tahniah diucapkan....ini bersempena juga ngan follower yg dah lebih 100....sama ngan cik mah lah,....hehehhe....

cik mah xberapa pndai nk garap2 cerita...so...cik mah gn gmbar pre wedding bersama teman baik cik mah je sbgai jalan cerita ek..hehhe

  
"Dah lama xjoin GA ek...ade ke yg bermurah hati nk wat GA lagi ni....cantik2 manis kat blog ramai dah melangsungkan perkahwinan...mesti xsempat kan....GA ni slalunya bnyak membantu Bride to be mcm diri sendiri ni...kn lah rajin menyinggah tgok n baca blog cantik2 manis nk dapatkan info n kongsi2 cerita.."

 "Yeah ada dah jumpa sesuatu....menariknya..tahniah zura dah melangsungkan hari bahagia...kebetulan pulak..zura ade wat GA lah....yeah..inilah yg dicari2...tq zura...mesti kn join ni...."


 "tadi ade bca kat blog yg zura yg dulu bride to be mcm syg ni tp sekrng ni dah ex-bride to be ada wat GA tau....excited sngt nk join....sperti biasa ada  syarat2 yg kena ikut..."

"amboi2..mentang2 ade blog dah sekrang ni...asyik ckp bride to be ek.ish2.Apa syarat2nya..?"

"yg pertama kenalah...jadi  follower anakpakshaikh.blogspot.com....sapa2 xfollow..knlah follow..

then... yg bestnya...xkisah dah kawin ke blum ke atau sapa2 je pun yg berminat bolehlah join juga...xterhad..so nk ajak sape2 je pun boleh...

lepas tu...kn wat entry ikut kreativiti masing2.ni pling seronok..le celoteh panjng2..hehehe..

dan yg terakhir adalah..tarikh tutup pada 7/10/2012..beberapa sebelum hari jadi abg lah.harap2...syg pun dapat hadiah nnti..le r bg kat abg...hehhe.."

"selalunya ramai ke yg join GA ni??"

"selalunya ramailah...mcm kawan2 syg kat blog...seronok tau bila ramai2...baru rase meriahnya n bersaing ngan sihat kata ayong kawan syg kat blog"

"ooo...oklah mcm tu...bertambahlah kenalan baru ek...ape info2 yg selalu dieorang share kat blog kawin tu"

"hehehe....blog kawin ek..bolehlah...mcm2 tau..dari hal2 kecik smpai besar....slalu tentang DIY, prosedur nk kawin,,,persiapan kawin..bj2 ke...katering ke..mcm2 lgilah..." 

" oooo...patutlah wat apa2 je  pun nk kn amik gmbar kan..hehhe..."

"hahaha...mestilah..t senng nk share ngan kawan2 kat blog klau ade gmbar..mane tau le bg idea kat mereka pulak"


"nk tau x dpat ape yg zura akan bg?"

"apa dia? mesti ade macam2 kan n semestinya bestkan...murah rezeki zura tu wat GA untuk syng n kawan2 lain kan..kn lah syg rajin2 berblog lepas ni...."

 "eh mestilah.sngt rajin tau sekrang..seronok bila dapat kawan baru.untuk hadiahnya antaranya adalah banner or bunting saiz kecil...macam yang zura wat masa wedding zura,ni tgok contohnyer..tp kenalah design sendiri ye..."



"cantiklah...sesuailah kan untuk majlis kita.kita pun xpk lg tentang banner or buntingkan.....insyaAllah boleh ni..."

"ade juga hadiah bunga telur 100 batang tau...mesti suka kan.."

"aaala..ni kan boleh guna untuk mjlis bertandang nnti..memandangkan kita dua xde idea lagi untuk bunga telur...so..ni mesti dapt membantu kita kan syg...semua hadiah best..."

"ni untuk romantik2..zura bg hadiah lampu tidur ..hehe...zura cakapkan..insyaallah... dia akan pilih yang comel, khas untuk pemenang....berangan japlah tdo ngan lampu comel hadih dari zura.....hehehe"

"amboi2 sempatlah lg ek nk berangan...ade lg x hadiah?"

"eh adalah..yg terakhir adalah... teddy bear saiz kecil .zura cakapkan boleh buat dekat hantaran, macam yang zura buat masa hantaran kahwin...mesti comel2 nntikan..."

"ni nk tunjuk gmbar zura masa mjlis nikah...cntik orangnya..."


 "aaa.cntik jugalah warna bj nikah zura..semoga mereka kekal selamanya kan bahagia selalu kan"

"aaa...amin2...so...syg nk post entry ni..moga2 ade rezeki...lagi ramai join mesti lagi meriah.."

"okay..mudah-mudahan ade rezeki..."

tadaa....itulah dia episod cerita cik mah n en tunang masa p pre wedding hari tu..sempatlah story2 kat en tunang...n en tunang semestinya suruh join..seronok...tq pada zura..hope zura suka entry cik mah...
untuk cantik2 manis yg lain gud luck untuk kita semua n moga dimurahkan rezeki....


TQ

CIK MAH


12 00 sudi berkongsi cerita:

ayeen luvlie said...

macam interbiu untuk sotkhabarrr =)

cik mah said...

@ayeen luvlie

hahahhaha....boleh juga tu....

anakpakshaikh said...

bila hari jadi en.tng. zura pun bulan 10 gak

bintanghati said...

rajinnye cik mah ni msk GA.. caiyokkk cik mah ....

Nn said...

semoga berjaya kak mah!

cik mah said...

zura:la yeker..en tunang 12.10 nnti....zura bile?

bintanghati:tq...doakan cik mah ek...

nn:tq :)

anakpakshaikh said...

zura 21.10

cik mah said...

@anakpakshaikh

Oooo...terbaik tarikh ngan en tunng....hehe

s h a said...

panjangnye entry cik mah...anyway gudluck...besh dapat bunting percuma :)

cik mah said...

@s h a

hehhe....masa terlebih,...tu jadi pnjang..hahahha....tq sha

anakpakshaikh said...

http://anakpakshaikh.blogspot.com/2012/10/pindaan-hadiah-giveaway.html

cik mah said...

tq zura....suka sngt....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...