Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 13 December 2012

betul-betul half way

tersangatlah hepi....alhamdulillah...semuanya semakin berjalan lancar...terima kasih pada yg sudi menghulurkan bantuan..lebih2 lagi my bff....teman paling setia berkongsi suka n duka..cewahh....ini juga entry countdown sebenarnya..xsabar ek???eh...xlah..cuma excited je....teruja nk pkai bj sanding n nikah...hehhe....terima kasih skali lagi pada my bff n husbandnya untuk pre wedding countdown ini...suka n hepy sngt....

BETUL-BETUL HALFWAY...


perasaan untuk 50 days to go ni...adalah sangat xkeruan..keje masih seperti biasa...cm blik keje je start bz ngan hal-hal kawin...berdebar-debar yg semakin berdebar..hehehe...


cik mah suka sngt ngan gmbar ni....hehheh....inilah props yg cik mah wat bertungkus lumus...ada bnyak lagi..dalam entry ni ek....xdpt dah nk kongsi cerita pnjng2..sngt bz sekarng ni..doakan kami ye....

esok hari last contest...mcm xde harapan dah...tp minta juga jasa B2B n EX-B2B untuk tolong like..ajak kawan2 like juga boleh???.

ni linknya...








TQ

CIK MAH

20 00 sudi berkongsi cerita:

•emy sharina• said...

dah nk dekat sgt tu cik mah ;) mesti excitedkan? tolsk hari kerja, tolak masa tido mmg dah nk dekat sgt..semoga semua berjalan lancar majlisnya

fatehamohamed said...

Wahhhh...50 hari lagi..neves tak cik mah?..heeee:D

Syaz Rozelt said...

wah rajennya cik mah buat diy macam2..mesti cantik majlis nanti..hehe

Cik Awin said...

comel je props cik mah ;) 50 days to go ;)

Adriana said...

semoga smuanya berjalan dgn lancar

hanisah said...

50 hari itu akan berlalu dengan pantas sekali cik mah!

cik mah said...

emy: mmg excited tp sngtlah nebes...ala...jgn lah tolakkan masa sy...hehehhe...tq dear..

teha:mestilah nebes...rasa tolak2 dah adelah 30 hari je lagi....

syaz:tq dear....mmg seronok DIY n rasa puas...tu yg wat...

awin:tq dear....xlama dah kan....hehehhe

adriana:tq dear...moga2 semua akan berjalan lncar...

hanisah:ala jgn ckp mcm tu...rase mkin berdebar2 je....tolong lmbatkan masa..hehehe

cik fadh said...

wahhhh syoknyer tggal 50 hari lg ! mst dup dap dup dap kan...

make sure senyum selalu cikmah biar naik seri muke ;) hihi

orked violet said...

aLL the best cik Mah!

cik mah said...

cik fadh:seronok tp takutlah...mmg dup dap dup dap sngt....bila cik fadh suruh senyum je terus enyum..hehhe

orked:tq orked...

cintabella said...

gud luck dear,hehe dup dap i pon nervous jugak :)

cik mah said...

@cintabella

tq..hehehe...xtentu hala dah rase...berdebar2...

ciknurul said...

yayyy dh like .

pssttt , nak tanya kt mana nk beli chalkboard tu ??? hehhee

cik mah said...

@ciknurul

tq dear....lame dah beli tu..rasenyer kat K4 je...wangsa maju..ade sale hari tu...

dyh said...

50hari lagi tu, pejam celik pejam celik, tau tau dah sampai masanya..semoga semua berjalan lancar

La dOLcE mEa_nAtt said...

cik mah : seperti biasa cik mah memg banyak idea ...kan, cik mah betul la chalkboard tu xpenah jumpa la...rasanya kedai cenderahati ke ape je...

cik mah said...

@La dOLcE mEa_nAtt


Hehehe..tq dear....cik mah p cri kan bhgian alat tulis kat k4 je....xtaulah..kdng2 xde stock..dua kali g baru dpt....

LiNda said...

da makin dekat ye cik mah...mesti nebess kan . Take care tau si darah manis :)

cik mah said...

@LiNda

itulah...mmg sngt2 nebeslah...tq linda..take car juga ek...

cik mah said...

@dyh

dyh:itulah kan..masa mmg mencemburui kita..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...