Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 13 December 2012

last minute...


selamat tgh hari pulak...rajin dua entry hari ni...semoga semuanya sihat2 belaka ye..dah lunch??.
hari ni bg teaser sikit...sbbnya cik mah bakal jadi pengapit untuk sepupu cik mah.3 hari lagi majlisnya...last minute punya..mula2 diskus dulu mama xkasi...yelah...sebulan lebih lagi turn cik mah diapit..eh2...konon2 nk jaga serilah kot..hehhehe..last2 kn juga...xpelah..dah mak pengantin n ayah pengantin propose..xsampai hati pulak nk tolak kan...so...sepupu cik mah bg bj kain kosong...bila pk2..nk tmbah sesuatu....bj dah siap..so snng terus pk2 nk tmbah ape..n kebetulan pearl2 jahit veil ade lebih n lebih kebetulan warna purple..horay2..so...nntikan full punya minggu depan ek...


kot2 boleh menang bj tercantik untuk perempuan kan..hahhaha..berangan..pak lang ade wat hadiah2 tau n cabutan bertuah..doakan cik mah bertuah ye...

berdebar pulak nk jadi pengapit ni...adoi2..gedik sngtlah..

TQ

CIK MAH

10 00 sudi berkongsi cerita:

Amalina Ali said...

dulu nana jadi pengapit kwn nana. tapi nana lagi nervous dari pengantin. mengade kan? HAHA

fatehamohamed said...

nak tgkk bile dah siap..heee:D

cik mah said...

nana:eh2...over ek dari pengantin....ala....bukan slalukan nk over2...untuk gmbar pengntin cntik juga nnti kan...

teha:boleh teha..tunggu ek minggu depan...sabar ye....

IMaH said...

Cantik!!!!!!!

Zila Zainal said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkkk! pandainya cik mah. lepas ni nak tiru camni pulak la :P

cik mah said...

TQ IMAH.... :)

Tq zila...cik mah pun cuba2 je..puas belek2 lace n kerawang2 kat kedai..boleh2...zila mesti lagi hebat.. :)

s h a said...

Tgk teaser pon da nampak cantik.X saba nak tgk yg penuh.Hehe.Cik Mah ni kreatif btolla.Selamat menjadi pengapit. :)

cik mah said...

@s h a

tq dear...hehhe..cik mah pun xsbar nk siapkan full mlm ni...tq2...

LiNda said...

serius jd pengapit sgt nevesss. Haha, dlu linda pun melaram abis mase jd pengapit kawn..rjin btul cik mah nk tambah2 manik kat baju tu :)

cik mah said...

@LiNda

sj je nk melaram lebih...bg seri pengantin nnti mai awal sikit..hahhaha,,,kita pulak yg nebes ek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...