Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 22 December 2012

hasil pertama...


selamat pagi....hari ni cik mah bercuti...tp xmo bg blog ni kosong bersawang n bersemut..hehhehe..siapkan entry schedule untuk cntik manis....rajin terlebih betullah..hahahha....dari malam td dah gerak ke penang....melawat bakal mak mertua...lama xjumpe..hehhe...then pagi2 ni gerak ke kedah..jadi pengapit lagi insyaAllah untuk sepupu cik mah....

so...hari ni nk cerita hasil pertama dari tgn kreatif along..sepupu cik mah....along minta pendapat cik mah tentang guestbook...then along kata nk try quiling...hoyah...mmg lama dah teringin tengok bnda ni cntik sngt....then lepas tolong2 along searchkan ape yg patut...along pun tunjukkan hasil pertama di mesej fb....

mmg suka sngt....n pling suka...xsangkalah..kali pertama along dah berjaya ngan jayanya....ni nana yg tempah dari along...nama along pun nana...eh...sama pulak...

meh tgok hasilnya...

yg pertama skali ade frame...suka sngt ngan bunga2 yg tepi tu..comel btullah...



then ...ini die guestbooknya....hebatlah along...sy suka part bunga n rama-rama tu....geramlah...serius mmg terpukau...


lepas tu..ade tempat letak pen....along letak juga bunga comel....see....mmg menarikkan...


ni pulak yg page pertama....


cik mah xsempat lagi nk try sendiri quiling2 ni..tunggu along ajar je lah nnti..nmpak mcm senanng je kan..tp rasenyer kena penuh ngan kesabaran kan..hahahhaa....bilalah nk try ni ek...



ni pulak hasil ucapan dari kakak pengantin....itu anak buah pengantin...comel sngt..pndai btul ek post2...


sesiapa yg xde guestbook lagi bolehlah ye pilih ini...
klau2 ade yg berminat..le r email cik mah ye...konferm puas hati ngan hasilnya...

TQ

CIK MAH


3 00 sudi berkongsi cerita:

khadijah said...

wow cantiknye.. first time buat dah cantik macam ni, kalau tangan cik mah yang kreatif buat first time mesti lagi power tau :) tula nampak macam senang kan pusing2 je kan, tapi kekemasan dengn kesabaran tu paling susah hehe

neng ana said...

Penah try bt..kalo ada alat2 dia mmg sng sket la nk buatnye..tp mmg cntik sgt quil ni..

IMaH said...

umah bakal mertua dekat penang? xjauh dah dari kulim tu..lehlah jumpa nanti =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...