Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 7 April 2014

Bau dari syurga...

Salam cantik manis....semoga semuanya sihat2...tetiba mcm sedih pulak..sbb masih xde yg join GA...rasa mcm nk tutp je pulak...pastu nk lari jauh2...huhu...jemputlah ye join GA cik mah..

Xpe..lupakan sekejap tentang GA tu..sekarang ni nk cerita...mesti cantik manis pernah dengar kan,..orng ckp bau dari syurga tu adalah bau dari bby...

YA allah..serius..cik mah rasa kebenaran itu...mmg lah sblm ni ada je anak saudara..ank sepupu...tp bila ada ank sendiri lagilah terasa...lbh2 lg azwa 24 jam bersama cik mah....

Terasa syurga itu dekat sngt2....mmg xdpt nk gambarkan mcm mana...nk kata bau bedak pun x...bau bunga pun x..bau soflan basuh bj azwa pun x...mungkin benarlah kan kata orng tu...

Bau dari syurga tu dtgnya dari baby yg sesuci kain putih...

Bila dah cium skali..mesti nk lagi..lagi..lagi...lagi...dah mcm xle berhenti....

Syurga mesti lebih indah dan wangi..ini baru sikit yg Allah kirimkan...terima kasih ya allah...

Setiap kali tgok muka azwa mesti rasa tenang..smpaikan kdng tu azwa xmo tdo lagi..umminya dah ngantok nk tdo..tepuk2...zikir2 xmo juga tdo...bila ckp2 rasa nk marah..terus xjadi..sbbnya azwa pndang je muka ummi ngan senyum simpul ajak main...alahai anak ummi....rasa bersalah plak ummi...

Bila pk2 kan balik...xguna pun nk stress2 n marah2 bby sebesar azwa ni..wat penat je kan..ye lah..baby ne tau apa2..hahah...kita je emo lebih...

Azwalah penenang hati ummi..azwa lah segalanya bg ummi...bila dah ada ank ni barulah rasa sendiri n paham sendiri..yg mak sanggp buat apa je asalkan anknya gembira n selesa...

Bau dari syurga untuk ummi..


TQ

PUAN MAH


18 00 sudi berkongsi cerita:

misz sheyla said...

alaaa...jangan sedih2... kite nk join..xsempat mengarang entry lagi...kan suka sangat cium bau baby...xpuas...

Cik Jelita said...

cik mah jgn la sedih.kite bukan tak nak join...idea tak de nak mereview.huks.baby sememangnya bau dari syurga...tak sabar nak bau anak sendiri pulaks.

cikCT said...

alololo cikmah, jgn sedih2 tau. meh kita join GA. pastu bg kita menang tau. hehe

kat rumah kita pun ada baby tau. anak buah baru lahir 1 April baru ni. seronok kan dpt bau baby :)

cik mah said...

Misz..ye ye..ada juga nk join..tq dear...cik mah tunggu tau...kan2...mmg xpuas..nk cium je rasa...

Cik jelita...hehhe...ala review biasa2 je...xde yg join lagi...so insyaallah ada rezeki nnti le menang...kan2...xlama dah tu bby nk kuar...xsbr nk tgok bby cik jelita pulak.l

Cikct...huhuhu..sedihlah...k...cik ct menang...semua dpt...dari no 1 sampai 3...hehheooo yeker...mesti best kan..br lagi lahir tu....

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah. Alhamdullilah. bestnya. tak sabar nak bau syurga daripada zuriat sendiri. heheh ~~~

Amal Salleh said...

salam.. yup bau ank mmg sedap .. klu da besar sket mcm thaqif tu da 1y+.. da masam pon stil sedap hehehe addicted !

cik mah said...

Sheila..waalaikumsalam..mmg best dear..insyaallah..xlm dah kan..t cium je tau...hehehe

Amal..salam..kan2...hehehe....wah..masam2 tu tetap wangikan..

Farhana IezAna said...

Tak sbr nk bau baby ana sndiri pulak ni..

khadijah said...

Kan geram dengan bau baby. Sama la zarif depan mata 24 jam. Sehari tak cium rasa macam idop tak kene. Bile dija selseme encik suami tak bagi cium zarif takot berjangkit, tapi manalah tahan tgk anak dpn mata 24 jam. Nak jugak cium gomol2 hee zarif kalau dija buat2 marah dia ketawakan je -_-

Ummi Hanifah Abd Halim said...

Tu yg org suka cium baby tak henti henti..sedap bau baby...bau syurga..

Ummi Hanifah Abd Halim said...

Mmg sedap bau baby. Tak puas2 cium baby.

NFAM said...

tahniah sis. comel nye baby.. :). mudah2an rezeki sy plak lpas ni

cik mah said...

Farhana...kan2...xlama dah kan..take care tau ana...lama xdengar kabar...

Dijah...btul2...tu lah...cik mah pun...geram sngt klau xdpt cium..cium kat perut pun jadi.hahahha...nk juga kan ciumnya..

Kak ummi...itulah..bila ada ank sendiri barlah lagi terasa bau baby tu sedap sngt2....

Nfam..tq dear..insyaallah akn sampai masanya..

cahaya nur said...

alololo...comelnya...semoga Azwa membesar dengan sihatnya...

merahitujambu said...

tak sabar nk cium bau anak sendiri..ehehhe

BIE said...

alololo.. comeinyaa. geram cik bie tengok! hehehe

Miss Hidy said...

Comel nye baby cik mah..
Cute!

Ayeen Muhammad said...

Salam cikmah..

wah da lama betul ayeen tak berblogwalking ni.. comeynye Azwa..

wangi kan bauan syurga tu.. ayeen pun resah je kalau tak dapat bau anak..lagi2 bila time kerja,. adehhhh..heheh

jemput singgah blog ayeen ye..
http://ayeenmuhammad.blogspot.com/2014/04/ayeen-kembali-support-me-please-rakan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...