Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 9 April 2014

Merah & pink pilihan di hati..


selamat pagi....
alhamdulillah rezeki azwa sentiasa ada...pakusunya..aka adik cik mah yg sorang tu..mmg excited nk anak sedaranya nikuar masa bezdaynya...12 feb...mmg masin betul mulutnya...12 feb 2014 baby azwa dilahirkan..ikutkan masa pun lebih kurang je...pakusunya 12.45 pagi...secara pembedahan...baby azwa 12.58 pagi..secara normal..

so..pakusunya dah janji nk bg hadiah special untuk anak sedara gegirl pertamanya...

sebelum tu mmg cik mah dah survey pun..cuma xterpikir pun nk beli lagi...mungkin kerana Allah dah tentukan rezeki azwa akan datang...

masa tu saja2 p QQ baby...pastu sambil2 tgok tu terkenan pulak ngan merah pilihan hati ni...

tadaaaa

aksi2 azwa...


hadiah dari pakusunya adalah CARSEAT JENAMA BEAN

harga RM249...ada 4 position boleh tukar2...sesuai untuk dari newborn sampai 4 tahun...tempat duduknya sngt2 sedap..span kiri kanan bawah belakang..mmg save sangt2 rasa bila letak azwa dlm tu...

azwa pun dah pandai dah duduk dlm tu..slalu letak je dlm tu kejap lepas tu lena dah....sukalah tu...

cik mah beli masa azwa dah 3 minggu lahir...mmg niat nk ajar azwa duduk dlm tu selama yg boleh..klau boleh smpailah 4 tahun..sbb senng nk travel.lebih2 lagi balik kg en suami kat besut..jauh tu perjalanan...

sayang ank ummi sbb pandai sngt duduk kat carseat tu...pilih warna merah sbb en suami punya warna kesukaan...n yg 1 lagi warna grey..xmenarik sngt..yg biru pulak dah habis dah...so..merahlah pilihan di hati...

terima kasih pakusu...

next pulak cerita pink...

masa ni family makteh datang rumah nk tgok azwa...baru seminggu masa tu...

along call tnyer barang baby apa yg xde lagi...

alamak blur lah masa tu..xkanlah nk minta2..seganlah ummi..cewahhh..ummi ni pemalu tau...ewahhh...

so...along dtg tgok baby azwa ckp xbw hadiah...

la susah2 je...dtg tgok pun dah seronok tau...
masa tu along terkejut tgok hamper azwa yg bnyk...rezeki gelombang pertama...

seminggu lepas tu along call lagi tnyer nk hadiah apa pulak..la pulak...

ummi mestilah blur lagi..hahaha

Pastu along kata nk bg baby rocker...

So ummi okey je..

Along tanya nk besi ke plastik...alamak..ummi xkisah pun...cumanya nk warna pink lah,.hehe...

Along beli ngan kakak cik mah je..snng kan..terus dpt..then paklong azwa yg pasangkan....

Azwa mmg suka sngt tdo atas ni...selesa kot kan bg azwa...


Hadiah dari along..nek teh & tok teh...BABY ROCKER...

Pada cantik manis yg minta nk beli juga bolehlah ke fanpage kakak cik mah... 
my baby & kids online shop...ada bnyk warna n design..ada yg plastik n besi..

Setakat ni mmg cik mah suka sngt..warna pink ni serius mmg cantik sngt n mmg selesa je tgok azwa tdo...pastu. Boleh goyangkan mcm buaian tu..atau pun boleh stopkan mcm kat gmbr cik mah..

Alhamdulillah rezeki azwa..lengkap semuanya brng2 azwa...1 bnda besar je yg ummi & abah beli.t ummi share ye...

TQ

PUAN MAH


15 00 sudi berkongsi cerita:

misz sheyla said...

murah rezeki tol baby azwa ni...Alhamdulillah...

EIKA said...

alaaaa....comey la azwa berbaju pink ni!geram aunty tgk :)

Petak Bunga said...

rezeki bby azwa.

Petak Bunga said...

rezeki bby azwa.

Fiza Basman said...

Murah rezeki utk azwa. :)

husna yusof said...

wahhh murah rezki azwa ni,, comelnyer berambu2 pink.. biase la kalo baby pmpn.. mmg mcm2 la baju comel2 ngan item cute utk die heheh

cik mah said...

misz:itulah..syukur sngt..umminya pun terkena tempias rezeki azwa..

eika:itulah..tetiba cik mah pun dah suka warna pink...welcome back eika...

petak bunga:alhamdulillah...rezeki azwa..

fiza:aaa...syukur sngt...

sYaFiNaS said...

alahai...tomeynya baby azwa dengan warna pink tu....geram
tgk...ummi azwa tlg kiss azwa untuk aunty blh??hihiii

cik mah said...

syafinas:kan2..gegirl kn pink..hehe...boleh2..azwa suka kn kisss...

husna:itulah...itupun last minit jumpa rambu2..hehe

khadijah said...

Alhamdulillah rezeki azwa. Omey la azwa ni ♡ tunggu dapat baby girl pulak la baru leh pinky2. Jeles tau hee

cik mah said...

@khadijah

aaa..syukur sngt..kan2...gegirl mmg sesuai ngan pink..nmpk comey sngt..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah, samalah sheila. baby belum keluar lagi, semua dok tanya apa barang belum ada lagi. adoiii segan nak gtau... hehe comelnya baby azwa! haihh geram tengok. murah rezeki baby ni.. singgah menabung colgate sini~~~

cik mah said...

@Sheila Salim
waalaikumsalam..kan2...tp tu lah rezeki baby..syukur sngt...tq2...t azwa singgah n menabung pulak ye...

Amal Salleh said...

cantik nye carseat :)

cik mah said...

@Amal Salleh

Tq dear...abahnya suka warna merah..tu amik merah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...