Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 19 April 2014

Giveaway by tasbih cintaku

Sticky post
selamat malam...minta maaf sngt2 lambat sngt post tentang GA yg cik mah dah janjikan...azwa nk melekat je ngan umminya...so ummi xsempat nk taip entry...hehehe

so inilah dia GA yg dijanjikan...


Cik mah nak berikan Giveaway Kupon bernilai RM10 kepada 3 cantik manis blogger terawal yang buat review di blog cantik manis tentang Tasbih Cintaku dan 3 review yang paling kreatif & menarik akan menerima hadiah dari cik mah...


Kupon RM10 ini nanti cantik manis bolehlah guna untuk redeem:
  • Sewaan barang di tasbih cintaku
  • Diskaun belian untuk setiap barang dari tasbih cintaku.

Sebagai contoh, cantik manis beli kraft paper dari tasbih cintaku yang berjumlah RM100, maka dengan ada kupon ini (RM10), cantik manis hanya perlu bayar RM90 sahaja. 

hanya 3 peserta terawal sahaja akan layak secara automatik untuk kupon voucher RM10 ini.



cara-cara nak join?

1- Like Tasbih cintaku  FB fanpage n mestilah follower cik mah. ye...

2- Buat entry bertajuk..." Blogger Giveaway by Tasbih cintaku ".n pastekan logo kat atas ni ye kat entry cantik manis...

3-Cantik manis hanya perlu buat 1 post/entry di blog cantik manis, dan buat review/cerita mengikut kreativiti cantik manis sendiri tentang Tasbih cintaku.
Panjang post anda mestilah tidak kurang dari 150 patah perkataan. 
Pastikan cantik manis masukkan gambar yang berkaitan tasbih cintaku tidak kurang dari 3 gambar.gambar boleh amik dari fanpage tasbih cintaku atau blog cik mah ye..

4-Selepas siap buat entry, pastikan cantik manis letakkan link entry/post anda di ruangan komen dibawah ya!.bg yg xde malu2 nk post entry...bolehlah email kat rahmah2287@yahoo.com ye entry cantik manis...n cik mah akan sharekan di fanpage tasbih cintaku...

5-Tarikh akhir submit adalah selewat-lewatnya pada 19 APRIL 2014 jam 11.59pm. Dan 3 pemenang dengan entry paling kreatif akan menerima hadiah tajaan tasbih cintaku.Nama pemenang akan diumumkan di blog dan fanpage Tasbih Cintaku..

TQ


PUAN MAH




18 00 sudi berkongsi cerita:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah. wah bestnya. tapi tak kreatiflah nak bina ayat. hehe singgah menabung digi sini..

cik mah said...

@Sheila Salim
Waalaikumsalam sheila...xpe...boleh je wat mcm ne pun...mana tau ringkas tp menarik...join tau

misz sheyla said...

insyaallah join..nanti kite buat entry

cik mah said...

@misz sheyla

Yeah...xsbr nk tunggu...

Bbwana adienia said...

salam kenal..

balas kunjungan ke sini..done follow..

Anonymous said...

kita tak kreatif la nak bina ayat...

:( ..

tapi kita leh sharekan kat fb..

-inayusoff-

cik mah said...

Tq ina...

Fiza Basman said...

Salam, Trima kasih sebab jemput join GA. :) nanti fiza cuba join k, line internet lmbt. huhu

Cik Jelita said...

http://cikjelita899.blogspot.com/2014/04/blogger-giveaway-by-tasbih-cintaku.html

misz sheyla said...

http://miszsheyla.blogspot.com/2014/04/giveaway-by-tasbih-cintaku.html

NFAM said...

sis, sy dah emelkan link taw.. thanks invite..;)

Cik Rad said...


review : http://radiahkudus.blogspot.com/2014/04/blogger-giveaway-by-tasbih-cintaku.html

sorry Pn Mah, rad lambat join.. nasib sempat lagi.. asyik lupa je nak terbitkan.. asyik lah dok dalam draft tak sudah2 review.. akhirnya hari ni berjaya terbitkan.. yes ~!!

nak menang 1st prize boleh?? hahaha.. adakah?? jeng.. jeng.. jeng.. senget je aku ni.. hahaha

Sya Mimie said...

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2014/04/giveaway-by-tasbih-cintaku.html

assalamualaikum cikmah.. maaf ye saya lmbat join.. support giveaway cikmah.. :)

shahida rahim said...

salam puan mah!saya datang support
http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/04/blogger-giveaway-by-tasbih-cintaku.html

Hafiza AizZawa said...

Fiza join.. http://ourmemoria.blogspot.com/2014/04/blogger-giveaway-by-tasbih-cintaku.html

meazrynn said...

Cik Mah,

Done join ye..lame simpan dlm draf ni..

http://meazrynn.blogspot.com/2014/04/blogger-giveaway-by-tasbih-cintaku.html

Anisyamir Leejo said...

Ala, dah tamat ke GA ni ? Tak sempat nak submit :(

cik mah said...

@Anisyamir Leejo

Ala..lama dah tutup dear...np lambat???huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...