Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 30 April 2014

Ingatkan resit..rupanya...

Selamat pagi semua cantik2 manis..alhamdulillah hari ni diberikan kesihatan yg baik..tetiba pulak internet kat rumah ni laju je..pelik juga..so gunakan sebaiknya..lebih2 lagi azwa tg tdo..hehhe...xde apa nk cerita sngt..sj nk share je..hari tu dah share kat instagram..ni nk share kat blog..


Cik mah dapat MC...??.bukan ke cik mah suri rumah...

Mmglah pelik juga...masa tu ingtkan nurse tu nk bg resit lepas bg ubat...tp sblm2 ni xde pulak nurse bg resit...ye lah semua dah masuk claim company en suami kan...masa tu pulak mmg ngah sakit...telinga ni xberapa nk dengar..selesema n batuk...n asthma...fuhhh..lengkap ha...

Bila dah amik tu tgok2...la dktr ni bg MC...xde pulak die tanya...ish2....

Tersenyum2 tunjuk kat en suami...

"abang..syg MC esok...sape nk jaga azwa???"

Hahahha....senyum je en suami..

Tetiba malam tu makin teruk batuknya n selesema n berbunyi dada ni...mmg xle nk tdo...tp azwa rilex je tdo...xdngr agaknya umminya batuk kuat...

Esoknya en suami terpaksa EL..sbb nk menjaga cik mah n azwa..mmg xlrt sngt nk angkat azwa..p mandikan die lagilah xmampu...sbb br jalan 2 3 tapak dah mengah...

Petang tu p klinik lagi..n amik gas yg lebih kuat ngan ubat...alhamdulillah lepas tu dah okey...rasanya 13 tahun dah xkena asthma...tp sejak preggykan azwa hari tu dtg blik n ada lagi sampai sekarang....

Moga2 cepatlah hilang..cian ank ummi n cian juga kat abah...

Cehhhh...tadi ckp xde apa nk cerita..ni dah terlebih cerita...

Excited sbb dapat MC...hahahha..

TQ

PUAN MAH






13 00 sudi berkongsi cerita:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah, semoga cepat sembuh ya.. bestnya, dapat mc.. hihi singgah menabung schick sini~~~

Iz Salim said...

housewife juga perlukan MC cik mah... hahaha.. sbb tu husband cik mah amek EL..sbb cik mah ade MC.. :P

lia said...

kuat kuasa MC tu sbb cik mah betul2 dpt MC keesokkannyer he3...

misz sheyla said...

Suri rumah pun kena MC sekali sekala, Cik Mah ada Asthma ke??semoga cepat sembuh... xde petua pulak nk bagi sebab kita xpernh ada asthma... semoga cpt sembuh ye...

Puan Awin said...

alahai, surirumah sepenuh masa pun dapat mc ye....

cik mah said...

Sheila...waalaikumsalam...tq dear...batuk still ada lg...tp dah okeylah juga..tq...t azwa p menabung pulak ye..

Iz...itulahkan..housewife keje 365hari tu...xde cuti pun...huhu...

Lia...aaa...xsangka pulak tetiba en suami el...nk jg kami berdua rupanya...

Misz...aaa...asthma dari kecik...dulu dh lm xkena..ni kena blik sejak preggy....

Awin...kan2,..klaka doktor tu..

Cik Puan Rara said...

kikiki MC mmg best.hehehe

Mar Mansor said...

semoga cepat sembuh ye..MC tu bukan senang nak dapat..

She's DHHassan said...

amboi bestnya dye dpt mc

Zila Zainal said...

alaaa ada instagram ke? nak followwwww.. rasa macam tak follow lagi kan kan

cik mah said...

Rara...kan2...rp surirumah mc tu yg pelik tu..

Mar..tq dear...itulah..tetiba le dpt...

She..hehehe...terkejut n excited dpt mc..

Zila...adalah dear..kita dah follow tau..xperasan ek..l

meazrynn said...

hihi, mcm comel je cik mah dpt mc wlaupn surirumah..papepun moga cepat sembuh ye... :)

Sya Mimie said...

MC dari buat kje umh dan jga ank ye cikmah.. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...