Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 10 April 2014

Kertas recycle untuk kad kahwin...

latest info:cik mah ada dah khidmat print n design kad kahwin utk kraft paper ni..

selamat pagi cantik manis...semoga semuanya sihat2 ye...huwaahhh..sedih...update blog tercicir2 rasa...mcm2 nk story...tpnya laptop xde...adik ngah btulkan laptop die..ni pun pinjam laptop keje die kejap...

maaflah klau agak bosan ngan entry cik mah.xhabis2 ngan kad kahwin punya cerita lagi...tp cik mah terpanggil nk wat entry ni...sbbnya ramai sngt yg tanya...

ceritanya ramai yg baca dari blog cik mah berkenaan kad kahwin cik mah yg cik mah DIY dulu tu..mesti cantik manis ingt kan...ni antara linknya...xlarat eh nk godek2 entry lama..bnyk pulak..

lepas tu...yg bestnya ramai juga bride to be yg semngt nk DIY...wah...ni yg bgus ni...kita mestilah berjimat cemat..lebih2 lagi bab2 kad kahwin ni kan...dieorang beli kertas kraft dari cik mah untuk DIY kad kahwin...then...ada jugalah yg tnya hrga kertas tu include print skali ke???cik mah design kad sendiri ke???berapa ek harga design cik mah wat???

dear,bride to be...

cik mah hanya jual kertas je.kertas kosong je..cik mah xde lagi lah perkhidmatan print2 kad kahwin..xsempat lagi..maaf sngt2...cik mah xdesign sendiri pun...cik mah tempah last minit punya keje..hehe...dekat IEDA...kosnya bergantung pada design cantik manis...boleh discuss ngan ieda untuk lebih lanjut klau berminat...ha...ieda ada wat perkhidmatan print skali klau berminat...

kad kahwin cik mah guna kertas kraft..ada juga panggil kertas recycle..apa2 je lah ek...




Oh ye..buat bride to be juga...ieda bukan shj watkan design kad kahwin cik mah..tp ieda juga wat kan banner n bunting mjlis kahwin cik mah...nk tau entry sini ye..


ni penunjuk arah yg ieda wat kan...comey sngt.....suka!!!

oh ye...kena masukkan skali ni...

ada juga bride to be yg bertanya..cik mah wat doodle tu sendiri ke???

x bride to be ku syg...cik mah tempah je...bab2 melukis ni memg letak tgn...xbrapa nk pandai...hahaha

so...pada yg bertnya..cik mah tempah dari athirah....blogger juga tau...

klau berminat boleh tgok kat sini...tempahan doodle..

cik mah dah tempah dua kali dah ngan athirah...1 masa doodle wedding n 1 lagi yg masa preggy...xsbr nk tempah untuk gmbar ngan baby azwa pulak..heheh...

cik mah mmg puas hati ngan hasilnya n cantik sngt2...just bagi details apa yg kita nk..then athirah akan bg harga,,jika setuju semuanya...le terus athirah wat..then tunggu bila siap..semuanya dari email je..senngkan...



ni cik mah tempah masa preggy..

okey...rasa puas hati ni dpt menyalurkan info yg penting sngt buat bride to be yg berminat....

sekarang ni promote diri sendiri pulak..hahah..

seperti biasa klau cantik mnais berminat nk DIY n dapatkan kertas kraft atau kertas recycle ni..le email cik mah...rahmah2287@yahoo.com..whatsapp 0176626152...atau like pages fb tasbih cintaku...atau add friend kat sebelah kanan tu ye..


ni antara tempahan dari bride to be beberapa bulan lepas n baru2 ni juga..


2 paket kertas kraft..


5 paket kertas kraft


5 paket kertas kraft


10 paket kertas kraft..yg ni ke sabah tau...dpt free gift tasbih cintaku,,,


yg ni 7 paket pulak...dpt free gift juga..

1 paket tu ada 50pcs berat kertas kraft 1 helai 175gsm...


so..marilah kita sama2 DIY ye bride to be..sngt2 indah mom2nt DIY ni...rasa nk DIY juga ni nnti untuk mjlis aqiqah azwa..heheh...idea mcm2 dah ada..sempat ke tidak je...


cik mah harap cik mah dah dpt berikan info buat B2B semua...


TQ

PUAN MAH



19 00 sudi berkongsi cerita:

Yna said...

idea asal nak diy jugak..barang2 sume dah beli and siap..tup-tup vendor kad kawen buat perangai..sedihnya..

takpelah, takde rezeki nak diy kad kawen sendiri..=)

Fiza Basman said...

Alahai, comel ya doodle tu cik Mah. Fiza pun smgt sgt2 nak DIY kad kawin sndri ni. Hehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah. wahh bestnya jadi orang kreatif kan. buat job camni memang kencang rezeki masuk. hehehe

merahitujambu said...

cik mah baik letak watermark kt doodle tu nnt org amik.. =)

alhamdulilah..semua cutomer puas hati

Sya Mimie said...

asslmkm cik mah.. cantiknya kad kawin cik mah tu.. sukanya saya.. saya hritu time nk kwin mlas pula nk DIY2 ni..hehehe..
ehhh, comelnya doodle yng preggy tu.. :)

::EIDA:: said...

nice one! jimat ! sib baik dh kawen hikhikhk

cik mah said...

@Yna

La yeker..np xtry print sendiri..lebih jimat..cuma perlukan msa lah sikit..

cik mah said...

@Fiza Basman

Seronok dgr b2b nk wat sendiri kad...

daRksHygUrLz~~ said...

assalamualaikum...cik mah jual kertas kraft ke??? mcm berminat.. eheheh

cik mah said...

aaaa cik mah ada jual...nk boleh whatsapp.ek..

Anonymous said...

Nak order nak whatsapp no mane kak? - Iza

cik mah said...

@Anonymous

boleh whatsapp 0176626152..cik mah

Anonymous said...

dear..awk jual craft paper 2 ka..bpa hrga???

cik mah said...

Iye..sy jual..klau nk boleh whatsapp ye..0176626152

haru haru said...

ada jual smpul yg mcm kertas kraft tu ka

haru haru said...
This comment has been removed by the author.
jea najeeha said...

berapa harga sepaket kertas kraf yg xkeras tu?

cik mah said...

boleh whatsapp cik mah ye..0176626152

Sha My heart said...

Senanglah, semua sudah ada. Cuma kena hulur duit sahaja. Hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...