Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 21 May 2015

Butik fiska di shah alam


Selamat pagi...ni nk story pasal butik fiska..butik irene Nadia...lama dah irene buka..br berkesempatan nk g masa bulan April lps..tu pun kebetulan g shah alam n makan area situ..skali nmpk terus CKP kat en suami nk g lah kejap lagi,,padahal masa tu dah 7.30mlm..sampai xde orng dah..SBB pukul 8 MLM nk tutup dah masa tu...

Tgok2 itu ini..memula tu berkenan dengan kasut Azwa..suruh die pilih..die dok pilih warna pink Je..hahaha...amboi2...ummi plan nk warna lain Pulak..so amik yg hitam tu..comel sngt..suka die dpt kasut baru tu..then ternampak Pulak nursing cover tu..mmg nk beli pun juga..TP dok xtau nk beli design mana..online kan cantik2....huhu..last2..k..grab Je depan mata..warna n corak pun puas hati..hahaha..



NeXT Pulak nmpk ada patung pkai telekung kanak2 tu..lama dah usha kak fiska kat ig comel sngt solat pkai telekung ni...ada beberapa jenis..TP cik mah n en suami suka yg ini..warna purple..

Xhbis dengan tu..beli Pulak headband polkadot..ni mmg Azwa xpernah ada..version riben2..comel..

Nk byr Pulak dekat ngan fiska cafe...terbeli Pulak..hahahha...sedap sngt tau nuttela Cheese tart tu...en suami siap tnya beli 1 Je ke???hahaha..serius mmg puas hati tau...yg bwh tu pun sedap..lupa Pulak namanya..yg crispy coklat tu..sedap..puas hati makan sorang2".hahah..

Total semua RM199...TP mmg puas hati dengan semua brng2...

Nk bwh ni gmbr Azwa dengan telekung n headband...




TQ

PUAN MAH

12 00 sudi berkongsi cerita:

cik hani said...

ada anak perempuan memang laa seronok nak berbelanja...ada je yang cantek nak dibeli kan..
suka sangat kalau yg ribbon bagai tu..

InaYusoff said...

rambangg mata nampak cik mah..haha

ni kalau bawak duit sejuta ponggg, boleh abes... :p

Z@i Z@mR33 said...

comeynya azwa pkai telekung

cik mah said...

Kan2...ada aje nk belinya...utamakan die dah skrng ni dr brng ummi..

cik mah said...

Tau xpe..nasib bukan slalu g..hahaha..klau slalu bankrap jadinya..tp mmg best tau..

cik mah said...

Tq aunty...

Cik Jelita said...

comel2 semuanya

Nursaila Norman said...

cantik2 tak kasut baby kat fiska? takde idea nak cari kat mana selain mothercare..huhu! tgk yg cikmah amek tu mcm boyish sikit kan :) :)

cik mah said...

La yeker....eh..cantik juga..ada pink..purple..okeylah...azwa bnyk dah kasut pink..tu yg amik nmpk boy sikit..iimat..adik le pkai nnti..hahahaha...kasut barbie cantik gak utk bby girl..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam azwa,
kalo dengan anak pompuan sakan la kan3
sopin baju la kasut la kepit rambut la kepit pala la he3

cik mah said...

Salam...itulah kan...ada aje nk belinya

cik mah said...

Kan2...geram tgok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...