Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 14 May 2015

Nipah guesthouse Pulau pangkor..


Selamat pagi...okey...hari ni br sempat share pasal penginapan dekat Pulau pangkor...lambat sebab nk transfer gmbr dr hp ke iPad..hehe..

Cadangnya nk cari tempat yg le tenang kan Fikiran..cewah kan...nak stay mana tu cik mah review dr blogger2 yg dah pergi...then terjumpa lah tempat yg sngt cantik ni...terus bg proposal kat en suami...k..proposal lulus...then apa lagi teruslah booking...sblm sblm g cik mah dah booking tau...nmpk semangat nyer,,.hehe

Lepas beberapa email..then Alia..wife pada owner nipah guesthouse..cik mah decide nk stay utk 2 mlm kat situ...horay2...sngt senang deals ngan Alia...TQ sudi melayan email cik mah..

Ni antara yg Alia sent pada cik mah..ni lah tempat cik mah stay..

1 unit Deluxe Chalet (Max 3 person including children & toddlers) (3 Days/2 Nights) for only RM150.00 per unit/night (Weekday rate).

The Deluxe Chalet consists of:
  • 1 queen sized bed
  • 1 single bed
  • air-cond
  • fan
  • TV
  • attached bathroom/toilet (hot water shower NOT available)   




Ni lah bilik yg cik mah stay...sngt selesa..azwa 1 katil di punya...ewah2....

Yg bwh ni gmbr masa hari kedua...sblm breakfast..kuar bilik azwa nmpk kolam..sibuk lah die nk g...muka blur2 lah tu sebab ummi suruh sarapan dulu..hehe..cantikkan tempat ni..tenang je..mmg sngt sesuatu utk rehat kan Minda...anak pun happy je..



Yg ni pulak..gmbr masa bersiap2 nk balik...tepi kolam tu Ada kerusi mcm ni...rehat2 smbil tgok ank main n mandi kat pool...comelkan tempat nyer...









Yg ni pulak..gmbr masa kami nk checkout...Alia amik sbgai kenangan kami pernah jejakkan kaki kat sini...TQ atas layanan yg sngt baik n Mesra...happy n puas hati sngt...



TQ

PUAN MAH

6 00 sudi berkongsi cerita:

Cik Rad said...

rad pon ada plan nak pegi sini.. tmpt nya menarik je kan.. hihi.. ada rezeki nak pegi nnt..

Z@i Z@mR33 said...

cntiknya bilik dia...okla...nti boleh masuk list klau p lg skali

cik mah said...

Kn g tau..mmg best sngt...liyana mesti suka ada pool ..

cik mah said...

Kan2...suasana tenang owner baik sngt2...so rasa happy je..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam cik mah,
nice laaaaaaaa
nak kena terjah jugak laaaaaaa
thanx bagi info naaaaaaaaa

cik mah said...

Salam..kan2...cepat2 kumpul duit..t boleh g..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...