Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 13 May 2015

Mandi laut di pantai teluk nipah


Selamat pagi...entry bercuti lagi...

Sambung an entry bercuti ke pangkor yg lepas..sampai je kat penginapan...rehat2...so kami tdo dulu...pastu dlm pukul 5.30 ptg mcm tu bersiap2 nk pantai..g pantai yg dekat ngan penginapan je...dlm 5 minit jln nk ke pantai...

Azwa siap2 dah pkaikan bj mandi..ha..excited die nmpk laut dr dalam van pink lagi..hehe..

Masa memula tu xpaham lagi..so bg die main2 pasir dulu..sambil2 ummi n abah dilamun cinta..hehe..



Okey..bila dah redup sikit..ape lagi..kasi rendam budak ni...masa kami g bukan waktu ramai orng..hari ahad,.orng ramai Dah balik...so enjoy sngt2...



TdAaaa...die Sudah berani n xtakut2 dah..sbb misi ummi kasi rendam dlm kolam yg lepas berjaya..horay2...pkaikan die neck float tu n abah gilir2 ngan ummi pegang die..ummi xla berani sngt pun nk ketengah..maklumkan..xpndai berenang..abah pndailah...

Itulah Gaya budak yg excited berenang di pantai teluk nipah...

Pastu apelagi..wefielah tiga beranak ni ..


Sngt happy dapat luang kan masa bersama2 ngan yg tersayang kan...tips jimat ruang...cik mah pkai bj yg sama utk mandi 3 hari dilaut..balik tu Sidai je dlm toilet..esok yea pkai semula..so..xpayah bw bnyk2...

Dah lewat petang...nk dekat2 pukul 6.30 ptg dah masa ni..g jln2 tepi batu jap n amik gmbr azwa lah apa lagi..








TdAaaa...ewah2 Gaya model dah anak ummi...seronok die dpt tgok laut n bot2...esok nyer kami dtg lagi..tu story nnti ek..bye2...

Oh ye..tips lagi..balik dr laut ni..bilalah badan azwa ngan air pancut kat luar yg disediakan...bersih2 kan betul2...pasti kan xde pasir masuk telinga ke ape ke ek..

TQ

PUAN MAH

8 00 sudi berkongsi cerita:

Z@i Z@mR33 said...

gaya model atas batu tu yg x tahan.

ms kami p teluk nipah pon x rmai org.time tu org pakat blk dh kami ja yg br p bcuti...hihi..nikmat ja mndi laut org xda ni

aTieYusof Family said...

Lama tak ke pUlau Pangkor ni..last pegi Tahun 2003 kot..hehe..
salam kenal Puan Mah..follow sni:)

cik mah said...

Hehehhe..kan2...sj je letak gitu...azwa pun suka tgok laut...kan2..g masa orng bekerja..mmg best sngtlah...mcm pntai tu kita punya..hahaha

cik mah said...

Wahhhh..dah lama..bnyk gak dah berubah bak kata abah azwa lah..cik mah br 1st time. Tq..t cik mah follow juga ek..

Anna R. said...

Kami dulu masa bercuti di sini ada insiden Affan makan pasir ! hikhikhik :D

cik mah said...

La yeker...kn tgok2 kan ape dieorang wat...sbb mmg suka masuk mulut je kerjanya

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam cik mah
gaya model azwa tu yang paling win he3

cik mah said...

Salam...hahaha..kan2...die suja tgok laut..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...