Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 15 May 2015

“SAYA NAK MENANG TUDUNG INSTANT/INNER NECK NAAZNEEN FAIQA BY NEENAANUAR

Selamat malam..lama dah x wat entry malam..

tgh2 bw nmpk pulak kak neen ada wat GA...ruginya klau xjoin..tgok2..eh2 hari ni last...nasib sempat lagi..


tadaaa...

Sekarang tengah trend tudung instant kan? So today nak memperkenalkan product Naazneen Faiqa by NeenaAnuar ! Tudung Instant Athifa nie sangat sesuai utk dipakai pada bila-bila masa dan ketika... Hanya 3 saat diperlukan utk sarung, betul kan soft awning nya dan kemudian adjust labuh tudungnya!

Nak pergi masjid? Nak ke pasar? Nak pergi rumah jiran? atau secara tiba-tiba ade tetamu yg datang menerpa ke rumah? Nak melakukan aktiviti santai pada hujung minggu? Atau nak pergi bercuti santai ataupun mahu melakukan aktiviti lasak? Mudah sahaja.. hanya dlm masa 3 saat anda sudah siap sedia utk melakukan apa jua aktiviti dengan tudung instant sarung Athifa ini!

Keistimewaan dan kelebihan tudung instant dari NaazneenFaiqa:-

- Tidak perlu digosok

- Material jenis high quality cotton lycra (tidak melekap, sejuk dan lembut)

- potongannya labuh menutupi dada

- membuatkan bentuk muke kelihatan lebih bujur


ayat2 membodek kak neen...hehehe..

lama dah tau usha ig kak neen..tgok kak neen g bercuti ngan pkai tudung instant ni..cantiknyer lah...memandangkan cik mah g bercuti je masalah utama tudung...payah nk cari yg sesuai tau...lebih2 lagi time nk g main2 air...

huarghhh...bila tgok kak neen dapat feedback dari customer..wahhh semua ckp best...teringin nk try...mesti seronok n cantik macam kak neen...hehehe..kan..kan...

pastu pulak kan..warna2 tudung instatnt kak neen ni mmg up to date lah..yg menawan hati cik mah...huarghhhh...cantik2 lagi2 yg warna biru tu...

oh ye...moga2 kak neen terus maju dalm bisnes ni...n happy belated birthday...seronok tgok kak neen travel sana sini..dalam diam memasang impian...confirm lepas ni klau dapat tudung dr kk neen ni..mana2 travel confirm bw tudung ni...p kedai mesti agi senang..skrng ni slalu kalut2 cari tudung..hahaha..

k lah..bnyk pulak bodek..hope ada rezeki ummi azwa..

tq kak neen wat ga..moga2 lebih murah rezeki di masa sekrang n masa hadapan..

TQ

PUAN MAH

5 00 sudi berkongsi cerita:

zeera lily said...

goodluck cik mah =)

cik mah said...

Tq2...moga2 ada rezeki

Shahida Dzulkafli said...

Hai...datang dari segmen yang sama..
http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

cik mah said...

Tq sudi singgah sini

cik mah said...

Tq sudi singgah sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...