Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 13 July 2015

Persiapan raya kami...

Selamat pagi... 

Nk share cerita persiapan raya yg biasa2 je...awal dah cik mah buat persiapan...cik mah. Plan pkai bj lama je..jubah tu baru 2 Kali je pun pkai..so,,.azwa n abah je beli warna sama mcm ummi...yg azwa punya cik mah beli online je...dekat textile baby...suka ngan design ha...sblm puasa lagi dah siap...snng kerja ummi...baju raya pertama setel...bj abahnya kata nk cari last minit nnti sbb raya kl tahun ni..abah die nk rasa suasana mlm raya kat kl...beres..t kita terjah ye...

Then bj jln2 cik mah bnyk beli seluar je...masa tu kebetulanlah bw mil g sogo..Ada sale bj baby...grab je hari tu...brand polo...sbb suka sngt..so beli je..saiz amik yg 2 tahun..snng pkai lama sikit...seluar Ada 3 xsilap...yg jeans warna..purple..pink n hijau..baju Ada dlm 5 ke 6 ntah...pastu beli kan juga bj anak buah 2 orng tu...klau ganu tu just pkai yg pernah g wedding n tunang pakusu die je lah...cukup lah kan..Meriah bj azwa...hahahha...

Then Ada terbeli jubah utk azwa warna purple..heheh...t cik mah share lepas raya lah ek..suka jubah tu...ops..terbeli tau...xsengaja...hahahha..cik mah pun Ada beli jubah dr mumsluv...minat sngt ngan design tu..so beli sehelai lah...warna purple..konon2 matching ngan azwa...hahahha..

Then azwa Ada memang contest bj raya...t cik mah share ye..pnjng pulak cerita sini nnti...cik mah pun Ada gak menang..alhamdulillah..rezeki...

Bab bj kemeja n t shirt abah azwa..beli seminggu semlm puasa kat parkson..beli dalam 4 5 helai...lama xshopping bj abah azwa...merangkap setahun tu...hahahha...


Bab kuih raya..beli sikit2 je yg nk makan sendiri je..rumah xde siap pape pun..sbb raya rumah mama je pape nnti..hahaha...pemalasnyer lah..hahaha...

Duit raya abah azwa yg sediakan semestinya..ummi nnti tukang bg..hahahha.azwa tukang collect duit raya..hahaha...ewah2...




BersyukurLah slalu..

Persiapan cantik manis mcm mana pulak???

Bnyk ke shopping tu??.

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

cik hani said...

kalau ada anak, memang baju raya anak la yang paling banyak kan..
suka kalau shopping baju budak perempuan, sebab semuanya comel2..

Aimi Muhamad said...

Xsabar tengok nak tengok azwa melaram lawa2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...