Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 20 July 2015

Tq PERPATUNG...


selamat pagi...alhamdulillah...di bulan syawal sudah kita...so cerita rayalah ye..dah ada yg start kerja ke???cik mah di kg en suami..br je sampai semalam..sambung beraya kat besut pulak...sebelum terlupa..ni cerita raya azwa...

cik mah pernah bgtau azwa menang bj raya...ni lah yg azwa menang tu...cik mah sj pilih warna oren..sbb xpernah lagi azwa ada bj kurung warna oren...mesti cute masa tu do bayangkan...


cantik manis silalah follow..koty2 nnti ada contest lagi nnti...le menang bj comel2 utk anak2...


excited tau masa tau menang tu..terus ss..hehe...syukur alhamdulillah rezeki azwa..

oh ye...ada kejutan lagi sbenarnya..sbb umi pun menang bj juga..alhamdulillah...tu nnti cik mah share pulak k...

tadaa...ni masa dpt2 bj tu...pagi2 tu azwa bgn tdo terus try kat die..mmg sj amik besar sikit..sbb bj yg ada dah muat elok..ingt nk pkai raya haji nnti ke kan..xpyh ummi beli 2 3 kali..ops...jimat disitu..

cik mah suka kain ni..sedap..sejuk..azwa sampai xnk buka tau masa pkai ni..ish2...then peplum tu mmg kembang...siap die flip2 lagi..ala princess gitu...perasanlah tu..hahaha...pastu ada kawan2 siap ckp..dahlah bj oren..rambut pun oren..ops...hahhaaha...rambut ori azwa dari lahir...syukur...keistimewaan kamu tu sayang...

terima kasih buat PERPATUNG kerana pilih azwa sbgai pemenang...semoga terus berjaya n maju ke hadapan ye...

TQ

PUAN MAH...

2 00 sudi berkongsi cerita:

Fiqah Feeona said...

Hamboi Azwa..Macam model jugak...

Nora Karim said...

wah.... bestnya... rezeki tu... tahniah baby azwa... comei sangat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...