Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 8 October 2015

Baju utk birthday girl..

selamat pagi..

sj sebenarnya throwbcak cerita lama2..hehe...

ntah bila nk dialbumkan ntah....ummi kamu ni kan..ish2,..hope sebelum adik kamu keluarlah kan..hajat nk bauat album besar sikit..t ummi kira2 duit simpanan ek..hehe...

kali ni share tentang bj lah...

lama gak dok pk2 nk bj macam ne..plain ke corak2 ke..warna ape ek..semualah...padahala shoot kecilan je pun..hehe...

biasalahkan sindrom mak2..hehe

last2 lama punya pk..cik mah decide nk pkai pink...seluar tight tu lama dah beli masa g GM KLANG xsilap..bj ni mmg lama gak cari..last2 masa g anakku dekat festival city terkenan bj ni pulak..simple n kiut..ada 2 sebenarnya..kena beli skali..so beli je lah..xingt dah hrga..tp muat lagi sampai sekarang..n kain sngt elok..



matchinglah ngan seluar die..konon2 nk letak namalah kat bajulah inilah itulah..last2 decide nk simple je lah..next2 yearlah letak nama..hehe..azwa pun bukan tau pun mengeja l;agi..hehehe...

yg props tu beli dekat kaison je...comel je kan..ada lagi sampai skrng..ummi guna pulak..



tadaa..dah tanggal tutu dah masa ni..kasi nmpk bj..ni post ummi suka..walaupun payah n kekuatan diperlukan..hahaha...azwa seperti biasa xtau takut..nk lagi dan lagi..perghhh...nk tercabut tgn ummi tau sayang..hehe

next year xde sambutan kot pape...xtau lagi..kot2 ummi dah bersalin ke..belum ke..klau belum kita sambut family2 je lah dulu ek..t postpone..kot tahun depan kaklong terus dapt hadiah adik..hehe..nk sngt die adik..syg betul...

gegril semestinya pink kan..next2 year xdah kot..kita pilih warna lain bg variasi kat album nnti..hahaha...

hope dpt membantu serba sedikit..

TQ

PUAN MAH..

2 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...