Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 6 October 2015

Flash card dan buku gambar buka-buka..


selamat pagi 

hari ni nk share tentang azwa lagi...seperti biasa..azwa minatnya lebih pada buku2 n kad2..so ummi bantu galakkan je lah kan...

tadaa..ni ayat dari fb n ig..copy je..hehe


#‎kaklongazwa‬ punya buku2 baru n flash card baru...suka die dpt...xnk masuk tdo dok study flash card die..rajinnyerlah ye..buku ni best..boleh buka2 dkt setiap.gmbr...kira mcm ape jadi sebelum n selepas...sngt membantu perkembangan anak2..



buku yg kiri tu menarik...ada kira mcm ape n selepas tu jadi..sngt mebantu tau...die akan paham mcm2..contoh angkat tong sampah...pastu buang...then beratur sebelum naik bas..mcm2 lagi..menarik..yg flash card ni pun best..besar n mudah n warna warni..ni cik mah beli dekat MR DIY je..buku RM8.90..FLASH CARD RM9.90..murahkan..tp xsemua mr diy tu ada..yg cik mah beli dekat aeon au2 keramat tu...tu pun hr tu member g dah habis katanya...

bawah ni video azwa semasa belajar..cewahh..belajarlah sngt kan..hehe

video

ni pulak utk yg buku buka2 tu..ummi yg excited sebab die suka..


video


yg ni pun ada lagi 1...xkira masa slalunya die nk ajak kita baca n layan n tanya die soalan..so layankan aja..ada time ummi ngah jahit barutlah masa tu die nk balaja..hehe..so ummi laynkan je lah tnya die soalan...


video


hope dapat bantu mummy semua utk dapatkan bahan mengajar n menarik minat anak2 kita semua..

TQ

PUAN MAH

3 00 sudi berkongsi cerita:

NinaAz said...

waaa. azwa leh geng ngn daffa le ni si ulat buku.xkira masa. time mood dia nak ngadap buku. riuh satu rumah nak suh kita tengok yang dalam buku tu. siap bobel lagi. ekekee

cik mah said...

Wah....yeker...kan2...xkira masa die nk bc buku..kita layankan je ..

nini said...

Wahhhh bestnye...berkenan a ngan buku tu...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...