Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 13 October 2015

2nd pregnancy: Barang Adik Azwa dr Marissa Shop..

selamat pagi semua...

alhamdulillah...hari ni cik mah dah siap2 kemas utk flight bercuti esok bersama BFF ngan en suami n abi azwa...n semestinya adik azwa skali...horay2..babymoon gitu..

xrancang pun utk babymoon..sebab beli tiket flight masa bulan 1..hehe...tu nnti cik mah update ye...

ni nk story tentang barang2 keperluan utk adik azwa nnti..

seperti biasa kenalah buat list dulu nk beli..t main beli xguna pulakkan..so dah list2 nk usha merata2 tempat..cik mah pilih nk g marissa shop dekat seksyen 20 shah alam je..bukan xboleh beli online..tp nk gak pilih depan mata...n alang2 dah ada urusan di klang..singgahlah skali ke shah alam...mmg tgok2 dah nk beli ape dari ig marissa shop tu...

so bila sampai terus cari barang2 yg nk tu..

n ada gak beberapa barang utk kaklong skali..n utk ummi skalilah semestinya kan...

tadaaa,,,ni antaranya..

utk kaklong ummi tambahkan stok CD sbb ada sales....RM25 utk 1CD..n ada 2 insert..okeylah..belilah 2...pastu belikan kaklong seluar tight warna merah..lama cari tau...

utk ummi ada scrub dari tanamera n ada air tamar cocoa..kebetulan stok nk habis..so beli siap2 standbylah...ada juga minyak kelapa dara ni...t 7 bulan le r start minum...ada perisa gitu...yummy...

utk adik..ada krim herbal ni..ada juga vicks..ada minyak rambut lavendar..memula xnk.skali bau...mak ai harum semerbak..so belilah..opsss...pastu ada kapas bulat2 ni..lupa nk amik masa beli kat sales pureen tempoh hari.....so...nk lengkap dah persiapan adik azwa...

sekarang ni nk cari lapik utk baring2 bersama kaklong n ummi je nnti..hehe..pastu nk beli 2 3 helai bj baru utk adik...sbb bj kaklong semua cantik2 lagi..t ummi basuh kasi wangi2 ek utk adik...

seronok g marissa shop..mcm2 ada tau..sampai en suami yg jaga azwa dlm kereta call..amboi lamanya..hahaha...nmpk ummi seronok disitu belek2 barang...

bukan xnk g expo..malas sebenarnya..bukan nk beli bnyk2 sngt...so okeylah ada tempat yg tenang lagi membahagia bila shopping...TQ MARISSA SHOP..

TQ 

PUAN MAH

4 00 sudi berkongsi cerita:

InaYusoff said...

kalau untuk anak..

24 jam pon boleh duduk kat kedai beby kan..
hahahahah

standby duit je la pon...

cik mah said...

Kan2...mcm2 nk beli..ada je yg buat2 xde..hahaha...

merahitujambu said...

dh nk bersalin eh..rasa mcm nk follow je..tp nanti dulu lah

Eina Md Ali said...

masuk kedai baby, kalau boleh semua nak beli, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...