Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 7 October 2015

Bantal dan kualiti tidur...

Selamat pagi...

lama tau simpan ni nk share..hahaha
xde pe sngt sj nk gak cerita..

sebelum ni beli bantal biasa2 je dekat aeon big..xpun giant mcm gitu2 je..xdelah amik masa sampai setengah jam memilih..hahaha

kesedaran tentang kualiti tidur ni dtg masa blik dari bercuti di cherating..ni gara2..bantal kat cherating tu best sngt2lah..serius best tau..teruslah kami berdua tekad nk cari bantal baru..hehehe..

so ada masa tu terus ke aeon wangsa maju...pling best masa tu mmg sales bantal..horay..teruslah kena beli ni..hehehe..

pilih je amik masa lebih setengah jam..abah azwalah lama betul die pilih..hehehe...





ni cik mah pun..mmg puas hati sngt lah...sedap n berkualiti..alhamdulillah xde dah sakit kepala dah lepas tu n xde selesema dah..syukur..sngt2 membantu..bantal ni RM40 MCM TU..SEBAB TOTAL 2 BANTAL DLM rm85 KOT......

en suami amik bantal jenis lain...tp bantal cik mah gak best..hahaha...sj nk cari gaduh..hehe...

ada rezeki nnti nk beli lagi ganti 2 bantal lagi..utk tetamu dtg pulak nanti..

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

Siti Rohaida Yusof said...

betul2..kalau bantal x best maka nak lelap pun payah kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...