Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 2 October 2015

Tudung baby dari Prettyprincesszara

selamat pagi kesayangan....

hari ni cik mah nk review sikitlah..

hari tu pernah cerita kan yg azwa menang voucher tu kan..kali ni share tudung yg dah dapat pun...

masa dapat tu hari sabtu..dapat masa tu terus masuk kereta n buka...terus azwa tau tudung die sbb ada star tu...cepat2 ckp nk pkai...pkai je..terus wat muka2 comel die tu..comellah sngt tu..hahaha...



suka benar die..die paling suka tudung star die ni...lagi2 pulak warna pink kan...


yg ni pulak masa teman maktok n tok ayah die g kenduri kawin..amik2 prop..eh..bolehlah ni..hahaha...




yg baju oren tu masa teman abah die cari seluar kat al ikhsan...die mmg suka ball...then yg biru tu pulak malam tu..ada family game bowling kat ampang point...sibuk die cari tudung die..total ada 4 helai semunya...selesa sngt2...kain tu sedap n sesuai utk baby2...so...cantik manis yg ada bby girl..jomlah dapatkan sehelai 2 tudung ni..sambil2 kita biasakan anak2 kita bertudung n moga2 jadi anak solehah..

p lah follow ig PRETTYPRINCESSZARA ye..

TQ

PUAN MAH


3 00 sudi berkongsi cerita:

mairah mairah said...

gud girlll..comel je pakai tudung..pp tu..he.

cik mah said...

Tq aunty...

Sally Samsaiman said...

Amboiii...diaaa ... Bergaya sakan...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...