Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 27 January 2016

Persiapan berpantang dari NAWAL & NR..

Selamat pagi...

ni nk share lagi...last2 minit lagi persiapannya...lebih sikit persiapan umi kali ni..maklumlah anak kedua...badan dah makin2 loose gitu..hahahaha...

yg nawal punya ni lama dah beli..tp xupdate2 lah pulak..so skalikan lah ngan NR punya yg baru beli ni...

tadaaa...



Nawal beauty..

yg ni dari dulu cik mah pkai..herba mandian..RM50..mmg sngt2 best tau...cik mah mmg pernah pkai masa berpantang azwa...sedapnya..segar sngt2...so teruskan pkai yg ni sbb dah serasi..tahan lama pulak tu...segengam le masak n guna bnyk kali..sampai cantik manis tgok warna mcm nk hilang2 dah tu..so tambah lah lain ye...

then yg produk baru pulak Natural rose water...ni beli sbb xnk muka suram2 t masa pantang..hehehe...cewahhh..acah2 nk jadi mcm kajol lepas pantang...penangan diwali gitu..hehehe...so nk try natural rose water...RM50 juga...t cik mah review mcm ne ek lepas pantang..insyaallah...

NONA ROGUY

yg ni mama ingtkan untuk cari makanan tambahan dalaman....masa azwa cik mah just makan gamat je...so kali ni tambah lagilah..kena ada stamina lebih sbb ada kaklongkan...nk melayan die lagi...hehehe...so umi kena cepat2 kuat n bertenaga slalu...hope akar herbanika n phytonatal ni boleh membantu..dari banyak2 review kawan2 bagi tau..semuanya ckp best sngt...so cik mah yakin utk cuba..hope serasi ngan cik mah nnti...t cik mah review skali ye...

k..sampai sini je dulu..tq semua

TQ

PUAN MAH

11 00 sudi berkongsi cerita:

merahitujambu said...

pasni nk follow awak la dear..hehehe..

babYpose said...

Betul kena makan dalaman sebab anak kedua, yang pertama pun duk standby nak bermanja :)

cik mah said...

Mehlah kita sama2

cik mah said...

Kan2...t ngan nk melayan yg sulung lagi..

azizah green line said...

jijah serasi dengan air mancur pilis param semua tu...utk dalaman shaklee je

ilyamaisara said...

jom jom...menuntut ilmu dengan cikmah..macma berminat pula yg ros tu..ahahha... ececeh.. nk naikkan seri wajah.. 1st time dengar jenama ni...nk cari juga la info

cik mah said...

Ooo yeker..jenama ape jijah pkai tu yg air mancur tu???menarik bunyinya

cik mah said...

Meh2..wangi tau air mawar ni...xpyh pkai perfume dah..

MAY said...

Berkesan jgk kot mkn kurma. Hihi. Bg bf byk2 lps mkn kurma.😅

Hanie said...

rose water tu beli kat mane ye.

cik mah said...

@Hanie

Cik mah beli kat ig...le caru nawal beauty...mmg best pkai rosewater ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...