Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 22 January 2016

#SUAMIKAMIKURSUS

selamat pagi...

cerita hujung bulan 10 yg lepas..

boleh pulak kan kebetulan...sama pulak tarikh suami kami kursus..hahaha...so apelagi..ummi ibu n azwa bertigalah...

hari 1st tu ibu ajak jln2 dekat nu sentral dekat ngan opis ibu azwa..so cik mah n azwa nik train dari taman melati ke kl sentral...


makan2 dekat food court nu sentral..tq ibu belanja..pastu jln2 pusing2 nu sentral..


dah penat tu..singgah minum2 kat cofee planet pulak..yummy..choc blebded tu sedapnya..xhbis tau minum..bw blik simpan peti..sambung esok minum..hahaha..RM15.90..tp berbaloi..sedapnyer...sedap buat peminat coklat seperti cik mah...


pastu masuk FOS..jumpa sweater comel ni...belilah utk azwa..lama dah xde sweater utk die..yg ada dah xmuat..azwa semakin bambam...





kesana sini naik turun escalator..ibu lah dukung azwa..umi xlarat dah..mengah dah...hehe

hari kedua pulak..kami ke jusco wangsa maju..lepas ibu blik kerja..amik ibu kat train...g jusco sbb ibu nk cari hadiah bby utk anak buah abi azwa..

tadaaa...masa ni 6 bulan dah..sudah nmpk dah baby bump..ehhehe...


pastu makan2 kat nando..lama betul xmakan kat nandos..sedap pulak skali skalal ni..heheazwa makan kids menu...suka die lagi2 ada buah..peminat tegar buah..



penat2 jln..ibu azwa belanja aiskrim baskin ...amik yg ada pisang tu..amboi..azwa lajulah die,..mmg die suka gak ngan pisang..semua buhlah die suka...beli 1 je..kami share bertiga..hehe...saja buat2 hilang puas...

pling klaka..sj je wat #suamikamikursus...

boleh pulak ramai yg bc..#suamikamikurus..hahaha...klaka betul..

tq ibu sudi bermalam dirumah kami n teman kami jln2 juga...tq layankan azwa ni..hehe

Love u my BFF..

TQ

PUAN MAH


1 00 sudi berkongsi cerita:

sya mimie said...

Seronok nya ada bff yng dekat, yng blh diajak berjln. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...