Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 13 January 2016

sonowolrd utk details scan adik baby.

selamat pagi..review lagi utk sonoworld..

dulu pernah review utk free scan..ni reviewnya

so..mmg plan masa 28w macam tu nk buat details scan utk adik baby...

memula tu plan nk buat kat klinik ajwa shah alam..tp xde pulak minggu tu..plan2 kena cari lain..sbb malas nk g minggu2 lain..t dah lebih weeks..xbest pulak..so teringt kat sonoworld..try call..

then katanya kena booking online..so cik mah pun bookinglah online..hari ahad pukul 2.30 ptg...

ni antara pakej yg cik mah amik di FB sonoworld..share utk ibu2 semua..


bagi cik mah mmg berbaloi sngt..sbb mmg puas hati..np puas hati??

k ni nk cerita...

sampai2 masa tu dlm 2.20ptg..ada sorang kat dlm ngah scan..tp jp lepas tu dah habis..then turn cik mah..xlama pun tunggu...

alhamdulillah..doktor nama suraya..sngtlah friendly n baik sngt...happy dengan layanan doktor n penerangan yg diberikan jelas skali..

blik tu dapat CD...mak ai...dalam tu ada dlm 80 gmbar..skali dengan video


mmg sngt2 puas hati..azwa n abah die masuk skali..azwa elok j dlm tu..die kan mmg excited nk dpt adik..alahai kaklong...

alhamdulillh...semuanya baik n dipermudahkan..masalah uri bawah yg masa 16w tu pun semua dah okey..uri dah gerak ke tepi..syukur sngt..insyaallah boleh bersalin normal dktr kata...

adik baby tembam..1.2kg masa scan ni..28w..ewah2...xtaulah mcm ne nnti masa kuar...

jantina???

jeng jeng jeng..rahsia dululah...walaupun dah sure insyaallah sbb dah beberapa orng dktr gtau yg sm...

oh ye..nk gtau..setakat ni..mmg cik mah suka dgn mesin ultrasound kat sonoworld ni..jelas sngt n kita2 ni yg biasa2 pun boleh nmpk n phm bila dktr terangkan...

tu yg seronok..xde lah blur2 je masa dktr tunjuk tu...

so..tq pada sonoworld utk servis yg sngt baik..

TQ

PUAN MAH

7 00 sudi berkongsi cerita:

lia ummiirfan said...

alhamduLILLAH.. semoga Cik Mah sentiasa sihat hendaknya.

misz sheyla said...

alahai..omeynye baby buat peace ke tu...hihi

Mila Hilas said...

murah la bayaran dia..mmg berbaloi lah mcm tu

cik mah said...

Kan2...mmg berbaloi sngt..servis pun bgus.

cik mah said...

Hehehe ..itulah..pndai pulak..buat peace..hehe

cik mah said...

Tq dear...

sya mimie said...

Adk bby tutup muka sikit ye.. :)

*rindunya scan2 bby.. Hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...