Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 7 January 2016

Suntikan pneumococal di hospital al islam kg baru..


selamat pagi...cerita bulan nov yg lepas sebenarnya..lupa nk update..maafkan sy..bnyk bnda nk share ni...hehehe

al kisah lama dah nk amik ni...tp dok lah tertangguh2 je...n alhamdulillah..rezeki kami..company abah azwa cover utk suntikan ni start bulan oktober..so cepat2 lah amik tindakan utk amik suntikan ini...

cik mah pilih al islam sbb al islam tempat azwa lahir..senang lah n dah biasa ke situ..
sebelum tu dah call hospital al islam tnya details n mcm ne urusan nnti...

just perlukan surat dari KK kata nk amik suntikan ni..then al islam akan buatkn GL utk PM CARE...alhamdulillah..semua urusan dipermudahkan...

memandangkan masa tu azwa dah setahun 9 bulan..so just akan ada 2 kali suntikan...skali lagi nnti masa azwa 2 tahun...

suntikan ni RM240 xsilap...lebih kurang tu lah...

masa nk inject tu azwa okey je..dah masuk jarum meraunglah die kejap..hehehe...pastu okey je die...xde ape pun..

n dktr bekalkan siap2 ubat demam..klau2 nnti demam..

tp alhamdulillah..setiap jenis suntikan dari kk ..azwa xpernah demam..n utk pneumococal ni pun azwa x demam n xde kesan sampingan ape2 pun..syukur alhamdulillah dipermudahkan...

oh ye...suntikan ni utk elakkan jangkitan paru-paru pada baby...



gmbr kalong masa inject tu xde...ni share gmbr kaklong masa lebih2 bijak pandainya..hahaha

Lepas je tgok polis evo...terus #kaklongazwa semangat ngaku die org terengganu gak ikut abah die..hahaha...tu yg muncung kedepan..nk sebut nu.....nuuu..."azwa ank negeri mana???" Nu...nu..nu...muncung sebatu kedepan..hahaha..gara2 polis evo..
😍


mcm2 dah ank ummi ni tau..ada2 je...alhamdulillah..moga sentiasa sihat,.,.bijak n jadi anak solehah ye..

TQ

PUAN MAH




1 00 sudi berkongsi cerita:

Kyla Pearlisha said...

Hai azwa comel nye ber sun glasses. Hehehe. Pearl pon amik injction ni xprnh demam pon geheh. Alhamdulillah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...