Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 20 July 2016

Banner & bunting adik kahwin


SELAMAT PAGI...

hari ni share cerita majlis adik cik mah yg lepaslah ye...

banner n bunting ni cik mah tempah dari kawan cik mah je...support bisnes kawan...

design tu cik mah goggle2 mana yg berkenan..save n suruh erni edit2 kan mana yg sesuai...tq erni bnyk tolong edit n buat mcm yg cik mah nk..hahaha..adik bukan kisah pun design mcm ne pun..so kakaknya lah beriya2 pk kan..adik byr je lah...

gmbr tu gmbr masa adik cik mah tunang...





cik mah buat 2 bunting n 1 banner panjang tu,,,





ni masa dah sampai kat rumah..cantik..masih simpan lagi sampai sekarang tau...puas hati sngt,,sebab klau gmbr tu xsesuai nk masuk dlm banner atau bunting tu..erni akan inform dulu sebeblum print atas banner tu..so xdelah masalah xcantik nnti kan..jgn risaulah ye...

tq sngt2 dari cik mah n keluarga..

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...