Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 27 July 2016

Dekorasi di meja makan

selamat pagi..

alhamdulillah...masih lagi bersiaran hari ni...

k lah..ni amik ayat dari ig n fb hari tu je...



1 sudut di meja makan...yg gmbr cili tu #kaklongazwa yg pilih...hahaha...ada citarasa juga anak umi ni ye..mungkin die nk gtau umi..hijau semua xsesuai..so dia amikkanlah cili bg naik mood..hahah...jam tu lama dah nak yg warna hitam merah...puas cr...last2 kat DIY je jumpa...hrga berpatutan...
😍😍😍





seperti yg cik mah dah share tips sebelum2 ni...tetapkan hati n plan dulu sebelum main amik je yg mana cantik dimata..ini adalah bahaya tau..duit habis..deko jadi serabut serabai nnti..no no no ye...


so..kali ni bahagian meja makan pulak..maaf..meja makan xtau nk amik sudut mana gmbar lagi kasi cantik..hahahha,...

so..share part deko dululah ye..

yg frame ni pun..lama dah nk yg mcm ni..dari romantika M3 taman melati lagi dah berkenan...last2 g selayang mall punya romantika..lagilah bnyk ha pilihan..rambang mata sudah..tp dah set..nk 3 frame je..n mesti nk hijau..so belek2..last2 pilih yg ni..

cili tu..azwa plih ye...cantik juga bila tgok..naik seri disitu..hahaha...amboi..ada bakat ye anak umi ni...

utk yg jam dinding tu pun..dah plan siap2 nk merah hitam..bentuk mcm ne..xkisah sngt pun..masa tu jumpa dah kat romantika M3 mall..skalinya..dah rosak pulak jam tu..ada 1 je tinggal masa tu..cantik dah...okeylah..xpe..xde rezeki..

jln2 lagi..tetiba jumpa pulak dekat MR DIY dekat aeon mall keramat juga...tgok2..alahai..merah hitamlah...ape lagi..rambat teruslah..xpk2 dah..cantik...cantik x???hahaha...

puji pilihan sendiri pulak tetiba kan..

so inilah simple dekorasi di 1 sudut di meja makan cik mah buat masa ni...

xnk serabut2..sbb nk makan dgn tenang je..ehehe,,,

utk harga frame ni RM11.90 xsilaplah..jam p[un kurang dari RM20...sngt berpatutan utk yg mcm cik mah ni..nk cantik je..tp budget..hahaha

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

yan_ummi aathif said...

Pandai azwa pilih, menyerlah gitu cili nye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...