Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 25 July 2016

Dekorasi bilik kerja

selamat pagi..skrng ni cerita tentang rumah je lah kan...

bz mengemas n deko2 lagi..selagi ada idea nk buat...

okey..kali ni cerita tentang bilik krja pulak..

bilik yg memula tu plan nk buat warna cream..tp last2 tukar pink juga!!!

sbbnya..lupa warna asal bilik ni peach pekat..so klau nk letak cream tu kena lapis n cat bnyk kali..ermmm...xsngguplah nk susahkan pakusu..sbb pakusu cat bilik kerja ni..so decide buat pink je..sbb warna pink cukup dari bilik azwa tu...

tadaa..so pinklah bilik kerja umi ye...

mmg dah plan nk beli 2 frame nk letak kat dinding tu pun..nk ala2 blackboard gitu..

TIPS:

cantik manis kena ada plan tau..plan susun atur..plan nk letak ape...sbb nnti xnklh main beli je..last2 serabut serabai je nnti nk susun atur..

n jgn main asal boleh je..klau dah plan nk mcm tu..jgn ubah fikiran...pastikan yg nk tu dapat!!!

ini cara cik mahlah..sbb klau 1 yg kita tukar..t effect kat yg lain juga...so t xsamalah ngan ape yg kita plankan...



tadaaa...

dah dapat pun frame ala2 blackboard ni..cik mah beli di romantika selayang mall...bnyk sngt tau pilihan..best sngt woooo...lama membelek2 nk pilih yg mana 1 yg sesuai ngan bilik kerja ni..

last2.2 ni menjadi pilihan hati n serasi ngan kerja cik mah buat...

bahagian bawah frame ni ada sikit deko gak..tu nnti cik mah share ye..sbb cik mah ngah plan nk tukar meja kerja ni..sbb mcm besar sngt je pulak dah...so..nnti dah setel..cik mah share lagi ye..

oh ye..xsilap cik mah frame ni RM16.90 ...klau xsilaplah..tp mmg bwh RM20...

mcm2 lagi klau cantik manis minat yg mcm ni..bolehlah terjah romantika ye...

selamat mendeko semua..

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

Mummydearie said...

Sweetlah warna pink ni. Memang betul tu, kalau nak mendeko kena fikir semua sekali apa yang kita nak. Jangan main beli sebab ikut nafsu lepas tu tak sesuai. Jenuhlah nanti nak menyusun atur semula.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...