Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 21 July 2016

Glass wallpaper utk sliding door

selamat pagi semua..

hari tu dah share pun dekat ig n fb cik mah..n kelab deko juga..bnyk juga soalan n ramai gak berminat nk tau...

sebelum cerita pnjng2 meh tgok gmbr dulu ye...


ni sliding door bilik tidur utama cik mah...ada 4 panel...masa beli tu..mmg beli 4 pun..agak2 dah muat..mmg ngan2 muatlah..alhamdulillah...belah tepi je cik mah potong sikit2...

cik mah n en suami pilih yg bubble2 tu..cantik juga..nmpk timbul2 mcm tu...

hrga RM9.90..cik mah beli dekat kaison dekat setia city...ada bnyk juga corak lain...tp yg ni yg berkenan di hati..


cara nk lekatkan senang sngt je..

potong ikut ukuran yg nak dulu..then bersihkan cermin dulu...lap2 kasi cantik dulu..lepas tu spraykan ngan pembersih cermin..cik mah pkai jenama tesco je..elok je sampai sekarang...then buka plastik yg ada kat glaawallpaper tu..nk buka tu susah sikitlah..bergantung juga..kdng senang,..

tips cik mah nk senang buka..komot2 kan sikit bhagian tepi tu...so jadi senanglah nk buka..hehehe...dah tu..lekatkan je yg dah spray tu..spray bnyk2 pun xpe..lepas tu kemaskan je..buang klau ada gelembung2 udara dlm tu...dah siap..senang sngt tau...cantik manis semua kena cuba tau...bg lebih berseri2 rumah nnti tau...

alhamdulillah..xnmpk dah dari luar..kita tgok luar pun samar2 je..sebab corak bubble2 ni kan..nmpk comel sngt dah pasang ni..lebih ceria n berseri2 dah bilik cik mah..cewahhh..hahaha..

TQ

PUAN MAH
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...