Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 28 June 2012

bertukar angin

alhamdulillah....hepy sgt2 semalam..tp xsempat nk update semalam..bz sikit menyiapkan centerpiece....okey...cerita centerpiece sikit lah ek..hehhee..okey...kira 100% dah siap dah...semua dah..ade dlm 33 tin dengan bunga2nya skali dah siap...masuk dlm kotak bsar...yeah!!!!suker sgt...sape xingat nk kn cubit pipi ni...hehhee...tgk cn ek... 

bercerita tentang tukar angin....cik mah berjaya dlm interview smlam....tersnyum gembira..so insyaAllah bkl bertukar angin ke tempat baru dlm bulan 8 nnti....terasa indah dunia ini....bukan suker sgt nk tingglkan tempat lame...kawan2 semua baik2...boss xberapa baik..hehhee..nm pun boss kan....yg kurangnya pada benefit n nk kutip pengalaman...insyaAllah ditempat baru ni cik mah nmpak ade peluang untuk lebih maju....terima kasih pada semua yg dah doakan cik mah berjaya dlm interview semlam...walaupun akn ambil masa 6 bulan untuk training..tp itu merupkan kelebihan yg xdpt kat mane2...

Teringat dulu masa praktikal...ade sorang brother ni tnyer...ape perancangan cik mah untuk 5 thun dari sekarang..masa tu thun 2010...erm...cik mah xdpt byngkan ape akn jadi 5 thun lg...xde apa2 plan pun sbnarnya...kiranya...xde hala tujuan nk kemana selepas degree...yg mampu cik mah jwab adalah..mungkin lepas degree akn tau kot ape nk jadi 5 thun akn dtg...

syukur...selepas degree ni cik mah dah nmpak jelas hala tujuan n arah untuk lebih maju....xmenyimpang pun ngan study sebelum ni...cm mungkin masa depan ini akan lebih berguna kerana dunia semakin maju...cik mah memilih untuk terjun ke bidang railway....

semakin meminati keretapi n segalanya...terima kasih pada brother tu kerana mengingatkan cik mah..kita perlu memikirkan masa depan...berubah angin xsalah..tp mestilah pada yg lebih baik n lebih bermanfaat untk diri sendiri..n mungkin ini juga rezeki Allah bg untuk kawin...

masa interview semalam ramai jugak budak2 fresh...so...blik excited tgok gmbar masa konvo dl2...cewah..meh nk kongsi ngan korang sikit..





 rindu sgt2 kat tempat i..kompleks kejuruteraan....3 thun menimba ilmu disini...


xmenang tgn nk pegang semua bunga2 yg dapat....hehhee




bersama kawan2 tersayang..ada dah jadi isteri orang dah..hehehhe

bersama tuang tersayang..hehehhe..tema merah ok..so en tunang pun kn ikut tema...hehehhe


terima kasih yg xterhingga pada kwan2 opis yg bagi support untuk cari tmpat keje lain untuk mncari pengalamn...doa2 dari kawan2...n pling penting terima kasih pada keluarga yg bnyak mendoakan..


setelah mendapat sesuatu yg lebih baik...so hari ni dengan penuh semngt nk bekerja bersungguh untuk mencapai misi utama..malu nk ckp..kn tunggu 5 thun lg la ek..hehhehe...lg 3 thun je...   :)

TQ

CIK MAH

6 00 sudi berkongsi cerita:

Cik Tqah said...

congrats..semoga semuanya berjlan lancar..hihi

ciksusu said...

tahniah ;)
uitm jugak ek..
sama la kte..hehe ;p

Rahmah said...

tq korang..aaa..uitm jg... :)

IMaH said...

Congratz Cik mah =)

Rahmah said...

@IMaH

tq imah.. :)

Miss & Mr. W said...

congrats..
uitm di hatiku juga ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...