Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 7 June 2012

Yg kedua???

eh mesti korang dok pk2kan...ape ek yg kedua tu???sedih ke yg gembira ke ape ke ek....ala....xmo dah sedih2...so...mestilah yg hepy je tau...yg kedua adalah update untuk barang2 hntaran...ade sedikit perubahan tau....ape2 pun sblm tu kn lah bc ni dulu ek...buat pertama kalinya..



HANTARAN CINTA BUAT EN TUNANG...

1-sireh junjung yg pling indah

2-baju melayu untuk en tunang p solat jumaat t aka bj nikah 
sbbnya ade dua bj nikah..hahahha

3-wallet+belt yg sgt diidamkan en tunang

4-jam tangan kesukaan en tunang

5-sejadah + tasbih untuk imamkan cik mah

6-seluar + kemeja untuk p keje

7-buah yg mmg en tunang suker sgt

8-kek tukar pada manisan lain....bosanlah asyik kek...xde variasi gtu..hehhe

9-manisan akan dipilih en tunang nnti...






HANTARAN RINDU DARI EN TUNANG...

1-sireh junjung yg cntik n harum

2-Jubah untuk cik mah pkai solat sama2
ditukar
alat2 makeup + perfume

3-jam + purse yg sgt lame dah cik mah usha2

4-CD keagamaan untuk cik mah dgr otw p opis t..

5-AL-Quran + tasbih untuk kami bersama membacanya

6-Mas kahwin + brng kemas sbagai kenangan bersama...
en tunang mcm nk bg lebih je..hehhee...

7-buah yg akan en tunang makan..hehe

ikutkan semua yg dah beli..cuma seluar en tunang je untuk hantaran xbli lg + brang2 basah yg akan di cari saat2 terakhir...hehhehe....seronok sgt.....so...lepas ni lebih fokus cr n pk2 idea untuk deco hantaran...sape2 ade idea untuk deco???nk pkai fresh flower ke mcm ne ek????
mcm2 bermain difikiran ni....excited plak tb2...
hujung bulan ni dah boleh amik bj nikah yg tempah...walaupun akan dpt 1 lg bj nikah dr butik tempah bj n pelamin...custom made...design xwat2 lg ni....tolong!!!!!

TQ
CIK MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

Shafeeqah Feeruz said...

awal2 dah beli..bagus betul! feeruzstory.blogspot.com

Rahmah said...

@Shafeeqah Feeruz

hehehe...taku t bz wat bnda lain....so...biler sempat p cari... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...