Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 6 June 2012

hitam berkilau...

hehehhehe...tajuk ntah ape2...xkena mengena pun sebenarnya...kali btol2 bz...tp rindu jg nk update kat kawan2 blog ni...hehe...ade ke ek???xpelah....2 3 hari ni cik mah bz sikit lah nk kn siapkan drawing..bukan sikit..berlambak2 tau...dekat 50 drawing....just edit2 je..tp lama jg r kan....so....xpe ape2 yg best pun...cm sedih xsempat nk cerita DIY....


inilah bendanya hitam berkilau tu yg wat cik mah xsempat nk upadate bnda lain..cian kat korang kan dok bc bnda same je...hehhehe...sorry ek...

okey...sblm smbung wat keje ni ha..nk tnyerlah...cik mah ade jumpe shawl ni kat FB....cntik jg..ingt nk belilah nk pkai masa nikah...agak2 korang ok x ek???warna purple2 ni....tolong ek bg pendapat....

okey...sekian untuk hari ni.....suker ngan shawl ni...tp konfius patut x ek beli?????hahhaha....sbnarnya nk...tp xtau ok ke x...

TQ.

CIK MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

IMaH said...

Cantik! tapi ikut citarasa cik mah la nak macam mana masa nikah nanti. kalu rasa nak pakai selendnag macam nipun ok. Cantik!

Rahmah said...

@IMaH

tu la sbnarnya konfius nk pkai..tq imah bg cdngan... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...