Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 5 December 2014

Bubur: labu

Selamat pagi...bnyk resepi nk share...bnyk yg dlm draft...xmenyempat..hehe...terima kasih pada follower baru...Sudi follow...

Babur labu..simple je ni...sngt2...

Labu ni kak sepupu bg..amik 2 slices je..masa ni kat rumah bff  cik mah...pkai beras biasa je..pastu masak ngan labu tu atas dapur...dah siap masak tu blend kasi halus pkai Shake and take je,,,


Snng sngt ni...lepas dah siap blend..bg azwa makan..suka die makan...ummi pun sibuk nk rasa juga...oooo sedap rupanya..patut lah laju je makan...yummy...

Masa ni masak utk sekali mkn je...utk tgh hari...sbb dah Ada yg dlm freezer kat rumah..skrng azwa mkn 3 Kali sehari dah..sbb aktif kerana sini...so nurse kata bg mkn bnyk.hehe...alhamdulillah..Sudah semakin snng bg azwa mkn...

TQ syg...sedap ek ummi masak..hehe..

Dah start tumis menumis...dah bg telur...mcm2 lagi..tp xsempat nk share..t kita share2 ek...

Setia lah menunggu...

Sayang korang..

TQ

PUAN MAH

6 00 sudi berkongsi cerita:

Sheila Salim said...

assalamualaikum cikmah..share laa resepi semua. boleh jadi reference untuk adam hihiiii

Cik Iman said...

tunggu anak cik iman cukup 6 bulan, leh la bagi bubur labu nie kat dia :D mak dia pun macam nak rasa gak ekekkee

zarulfarhana said...

dia makan aktif..byk tenaga guna...

Raihanah Ahmad said...

memang best labu ni, i like

Raihanah Ahmad said...

memang best labu ni, i like

cik mah said...

Shrila:waalaikumsalam..insyaallah..akan share lagi..

Iman:hehe..k..good luck tau..kena rajin2 mencuba ye..zarul:aaa..betul tu..

Raihana:aaa..cik mah pin dah suka..dulu xmkn pun..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...