Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 4 December 2014

Free Dari pixajoy!!!

Selamat  pagi....

Hari ni nk share CERITA..ni baru pertama Kali cik mah guna cara online..TQ to uya hot mommy sbb gtau...so cik mah cepat2 lah grab..TQ uya sbb ajar ye...

Cik mah plan nk wat untuk gmbr pre wedding lah...sbbnya hard disk rosak..syg lah klau xde kenangan nnti...

Bila free2 sikit hari tu cepat2 siapkan kat rumah mama..adalah yg tgokkkan azwa...sejam mcm tu lepas godek sana sini..berjaya siapkan...wah..puas hati...

Just bayar shipping je RM8...

Rasanya 3 hari je dah sampai...cepat betul...masa tu cik mah kat kg..blik raya haji...so mama yg amikkan...

Blik dr kg..mmg excitedlah kan..hehe..

Meh tgok hasil kerja cik mah...


Ni muka depan...Wah..terkenang2...


Masa ni bride to be lagi...skrng dah jadi ummi..Alhamdulillah...


Zaman2 kurus..hehe..sekrng dah bam bam..



Pling suka yg ni..hehe


Yg ni page belakang skali...tambah2 icon sikit...


Pos..siap sampai skali ngan kotak..Cik mah simpan je elok2 dlm kotak..dpt kat azwa nnti..hbis die tgok2...bawah pulak album ummi..hehe...

Alhamdulillah dpt juga simpan utk kenangan...bnyk lagi yg belum Ada hardcopy...tp dlm proses...insyaallah..

TQ

PUAN MAH

14 00 sudi berkongsi cerita:

Nuriesya Nadia said...

Alahaiii comelnyaa gambar. :D

AMIIZAA said...

kreatif betul cik mah :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam cik mah,
akak dah lama tak terjebak dengan pixajoy ni he3
nak kena terjebak balik la ni haaaaaaaaaa he3

Z@i Z@mR33 said...

kami pon start buat photobook Aqil sbb memory kad rosak.abes ilang gmbr Aqil time br lahir hr tu.byk moment yg best hilang.yg ada kt fb pon gmbr ckit2 ja yg kita upload.

xmo jd cmtu lg so buat photobook.atleast ada la gak gmbr kngn yg boleh tgk

Dhiera nadhirah said...

selama ni guna photobook je. ok nak try gk pixajoy. senang x guna software dia?

ieza ashaari said...

Amboi,ada gambar pre wed. Hihi. Za pn ada grab b4 ni dr photobook. Smpat juga grab lg, tp xdan lg buat. Xpe, due lambat lg..

cik mah said...

Tq2..hehe..teringt time2 muda..hahaha..

cik mah said...

Tq2...

cik mah said...

Waalaikumsalam..oh geker..meh2...seronok..jafikan kenangan..anak2 leh tgok..ops..hehe

cik mah said...

Aaa...betul tu...kat memory ni mcm2 le jadi..sygnyerlah kan..so bila ada hard copy br puas hati..

cik mah said...

Samalah..cik mah pun....okey juga...mudah siapkan..

cik mah said...

Hehe...mesti..kan2...kn ada ni...walaupun kecik tp puas hati jadikan kenangan..

zarulfarhana said...

cik mah...ajar la buat mcm mna nie

cik mah said...

Zarul:la snng je..download je sofware..pastu masuk gmbr..edit2..settle..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...