Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 16 December 2014

Tasbih mini + kotak 75 pcs


Selamat pagi cantik manis...

Lama xshare pasal Tasbih...ni order lama dah..mmg xmenyempat nk update...ni mak sedara yg tempah untuk hari guru...mak sedara tu cikgu...

Di kedah...ni Tasbih mini + kotak transparent + riben...xde tag sebab order last minit sngt...

TQ pada en suami kerana sudi membantu...



Warna pilihan nk riben warna hijau..Tasbih cik mah campur2 je warna...Alhamdulillah dpt siapkan dlm masa setengah hari...

Oh ye..TQ juga anak ummi sbb baik je tunggu ummi siapkan..

Klau berminat nk tempah pun boleh..riben punya warna le pilih..n tag juga diberikan skali...whatsapp 0176626152...syukur sngt sbb like kat fanpage TASBIH CINTAKU DAH CECAH 2000 likes...

Hari ni siapa 3 terawal  yg like fanpage TASBIH CINTAKU n comment kat gmbr ni..Cik mah bg free mini Tasbih n kotak...cepat2...

TQ

PUAN MAH







3 00 sudi berkongsi cerita:

Puan Awin said...

tgk tasbih ni, rindu zaman2 DIY utk majlis sendiri....mmg seronok....

Cik Jelita said...

Tahniah cik mah untuk bisnes yang semakin berkembang...good luck.

Kyla Pearlisha said...

cantiknyaa. blh order cmni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...