Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 30 December 2014

termometer pilihan..

Selamat pagi...

.alhamdulillah tahun 2014 dah nk berakhir..
.syukur dipermudahkan tahun ini...tu nnti kita story lah ye...

Sebelum menutup bulan disember..nk cerita sikitlah..nk share je sebnarnya...
Kali ni nk share antara keperluan juga yg penting sbgai ummi..ni semestinya Dari KAKAK cik mah..fanpage fb..mybaby&kidsonlineshop ye..

Ni disediakan dlm kotak skali...tp ni amik gmbr yg luar kotak..

Alhamdulillah setakat ni..azwa masih sihat Walafiat..syukur sngt...so..termometer ni guna utk ummi n abah lah ye..

Cara2 penggunaan Ada dlm box..so xpayahlah risau2 klau xtau nk guna..


Thermometer ni Ada 3 peringatan..hijau tu xdemam..kuning agak panas..n merah demam..gmbr atas ni adalah abah azwa..

Thermometer ni le guna kan untuk check dekat dahi atau dekat telinga..cik mah suka guna ni sbb snng nk bw travel..slalunya simpan je dlm beg ajaib azwa..xla bw box...bw thermometer je..sbb dah tau nk guna mcm be..harga RM47...ni kat fanpage kakak ye...klau kedai n lain2 xtau...memudahkan kita nk pantau suhu klau demam..

Ni adalah keperluan penting juga buat bby..sbb bby kan xpndai nk gtau klau sakit,.just nangis je..n sngt bahaya klau bby demam ngan suhu tinggi...

Oh ye..thermometer ni jenis multifunction infrared..
model IT-903...

Selling tu juga..Le guna untuk check suhu bilik...n Ada masa juga..so snng klau nk wat Catatan..

Ni je perkongsian hari ni..harap2 dpt membantu ye..

TQ

PUAN MAH

4 00 sudi berkongsi cerita:

Nuriesya Nadia said...

Menariknyaaaa !

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah. wahh bagus ni.. sheila pun tak beli lagi themometer.. hehe nanti nak order ni lah :)

~Kmar~ said...

hehe i pakai termometer murah letak celah ketiak tu je. entah accurate ke tak hehe.. tp stkt guna cm ok la, hrp2 xrosak la akibat dilempar2 oleh hassha berkali2 ahaha

husna yusof said...

wahhhh nak beli utk anak buah una baru lahir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...