Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 23 December 2014

kertas karft sebagai label jar

Selamat pagi,,,terima kasih pada follower n pada yg sudi singgah baca entry cik mah..

Kertas Kraft yg cik mah jual..alhamdulillah menggalakkan...seronok n hepy sngt bila dpt tgok hasilnya dr mereka2 yg rajin DIY ni...ni dah lama sbnrnya..tp lupa nk share kan kat sini..meh2 nk story2...

Selain Dari kad kahwin..kertas Kraft Ada pelbagai guna klau kita rajin tau,,,mcm2 le wat...n pasti yea menjimatkan..meh2...tgok ni..

Ni ex-b2b yg wat...




Tadah...cantikkan...nk tgok hasilnya klik link tu.. ...sesuai nk wat label..sbb nmpk sngt Classic...then ikat pulak ngan tali tu..mmg ohsemlah kan...

Design yg simple tp menarik perhentian...selalu yea pkai kertas Kraft ni xle design serabut2...sbb xsesuai...

So..ini idea baru juga untuk b2b ye...le jimat kan lagi ngan guna kan ni sbgai label jar...

Go go DIY..

TQ sudi beli Dari cik mah..

Berminat nk beli le ke page TASBIH CINTAKU atau whatsapp cik mah 0176626152...

Skrng ni kertas 180gsm n 126gsm ye..

TQ

PUAN MAH

5 00 sudi berkongsi cerita:

Nuriesya Nadia said...

Wahh ! Kreatifnyaaa. :D

Fiqah Feeona said...

Thanks Puan Mah sebab link.. =)

cik mah said...

Kan2...mcm2 boleh buat ngan kraft paper.

cik mah said...

Welcome..puas cik mah cari blik tau entry..hehe

Kyla Pearlisha said...

Menarik ni puan mah. Tq ye sharing.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...