Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 1 December 2014

'Kira Berapa Kali Shaklee?'

selamat malam semua...sempatkan menaip netry sementara azwa ngan abahnya..cepat2...


wah..menarikkan..inilah dia tema giveaway blog WeLoveSusuIbu kali ini. 
Kira Berapa Kali Shaklee?

ni cik mah amik dari blog welovesusuibu..


Hadiah Yang Ditawarkan:

PEMENANG UTAMA
Duit Tunai RM150

PEMENANG KEDUA
Duit Tunai RM70

PEMENANG KETIGA
Duit Tunai RM50

Tarikh Penyertaan: 1 - 31 Disember 2014

Cara Penyertaan:
1-Buatkan satu entry khas 'Kira Berapa Kali Shaklee?'
sudah

2-Tepekkan banner di atas di blog masing-masing dan link kan ke blog WeLoveSusuIbu
sudah

3-Dan...di sinilah part yang FUN dalam giveaway ni. Anda dikehendaki menonton ketiga-tiga video di bawah. Dan nyatakan berapakah jumlah perkataan 'Shaklee' yang disebutkan di dalam video pertama, kedua dan ketiga.

 ni pun sudah...korang yg nk join le g kat blog welovesusuibu ye le tgok video tu..

4-Jawapan boleh diletakkan di ruangan komen entry ini. Contoh jawapan: Video Pertama: 3, Video Kedua: 5 dan Video Ketiga: 1. Sila letakkan juga link blog anda selepas menyatakan jawapan

okey..sudah juga..

5-Tag 3 kawan atau sedara mara supaya giveaway menjadi MERIAH!
cik mah tag saila..sheila n tina...

moga2 adalah rezeki cik mah..amin...
le r wat beli hadiah hari jadi azwa..

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

Diari Ibu Zarith said...

Semoga berjaya ye puan mah! Jemput la join giveaway blog Zarith pulak ye.. Hadiah berupa 1gm emas =D

Zarith follow ye..Salam perkenalan =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...