Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 7 December 2014

'Giveaway Contest : Shawl By Nursaila Norman'

Repost lagi!!!
Nk meraih comment..hehr...tolonglah comment...nk mng shawl cantik saila..klau xnk comment kn join juga..jom2..

selamat pagi cantik manis...jom reramai..hari ni mood nk meriahkan GA saila..meh2....



Syarat-Syarat GA :

1. Follow blog Nursaila Norman
2. Copy gambar di atas (back link)
3. Buat 1 entri bertajuk 'Giveaway Contest : Shawl By Nursaila Norman'
4. Dalam entri tersebut cuma tulis apa yang paling anda suka tentang blog ini

-cik mah paling suka bunga tangan pearl dari saila...cantiknyerlah...suka sngt2...gabungan warna2 pearl tu mmg cantik..pndai saila gabungkan...sbb tu ramai yg sesuka hati je nk amik gmbar hasil kerja saila..cik mah pernah tangkap sorang tau...ish2....so mmg terbuktilah bunga tangan pearl saila tu mmg cantik sngt kan...buat bride to be mmg puas hati lah klau ada bunga ni..lps dah mjlis..le jadikan hiasan meja pulak kan...xrugilah...

n suka juga bab cerita2 saila yg saila selalu ckp merapu2 tu..hehe..pnjng2 kadang tu..suka sngt...mcm puas je bc..release stress...seronoklah kan share2 cerita...xpernah lagi jumpa saila..insyaallah...semoga 1 hari nnti dapatlah kita berjumpa...


5. Letak link entri tersebut di ruangan komen di bawah
6. Seramai 3 orang pemenang akan dipilih
7. Lebih ramai yang join Giveaway ini, bilangan pemenang akan ditambah :)
8. Pemenang dipilih berdasarkan bilangan komen terbanyak di entri Giveaway tersebut. Tidak termasuk komen pemilik blog

Tempoh Giveaway bermula 1 - 8 Disember 2014
Pemenang akan diumumkan pada 11 Disember 2014

 pada meh lah ramai2 join n memeriahkan GA contest ni..lama x berGA ni...moga2 ada rezeki n semoga saila berjaya ngan bisness baru ni...moga2 sama2 kita dimurahkan rezeki..amin...

komen bnyk2 tau...hehe...


TQ

PUAN MAH

9 00 sudi berkongsi cerita:

suhailah hamid said...

Good luck.

Cik Jelita said...

good luck yer ummi azwa...

Allene ALineWorks said...

Singgah dari G.A yang sama.. good luck ya... "Giveaway Contest : Shawl By Nursaila Norman"

zarulfarhana said...

gud luck cik mah

abah azwa said...

Good luck ummi azwa

Cik Balqis said...

Dr segmen yg sme
Jom Join Segmen Zaman Persekolahan

mama 3farhanah said...

gud luck =)
singgah bw sini dari segmen yang sama

Meura Fiznie Airah said...

Singgah dari segmen yang sama . Good luck yea

http://pengemudamerahjambu.blogspot.com/2014/12/ga-giveaway-contest-shawl-by-nursaila.html

Sya Mimie said...

Gudluck cikmah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...