Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 24 April 2015

ABC tanjung enterprise


Selamat pagi cantik manis..wahhh...hari ni nk share sikit lagi cerita g Melaka yg lepas...

Mmg niat yer nk lah rasa air coconut Shake klebang yg original tu kan...TP..huhu..xde rezeki...so...teruskan Je perjalanan g melawat muzium kapal selam...


Tak....TP masa otw nk g PD tu..nmpk lah kedai ABC tanjung ni tepi jln..agak ramai juga..signboard besar...n pernah baca ada blogger pun minum kat sini juga...so..cik mah pun suh abah Azwa stop...

Hehe..labah Azwa amik coklat Shake..ewah2..semenjak bila abah Azwa suka coklat ni...ummi Azwa mestilah nk coconut Shake...kali ni yg special..ada naga de coco n lain2 juga...rasa sedap...TP maybe yg xde nata lagi sedap kot..bila dah cmpur...tenggelam rasa kelapa..hehhe,..

Rasa abah Azwa punya..okey..mmg sedap...cik mah yg habiskan..hahaha..harga pun okey n berpatutan...nasiblah ada ABC TANJUNG ni...merasa juga coconut Shake ...hehe...

Selain tu bnyk lagi menu2 lain kat situ klau cantik manis nk makan...service pun okey...xla lmbt sngt...cuma masa tu kerusi bby dah rosak...so Azwa duduk atas meja Je lah..tu tempek muka die..hahaha..

TQ

PUAN MAH

6 00 sudi berkongsi cerita:

zeera lily said...

bestnye jalan-jalan melaka...
lama dah tak pergi...

May said...

yummy...delicious shake..and cute baby...^_^

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam cik mah
nampak santek itu cokolat shake yer :)

cik mah said...

Kan2..mcm2 ada kat melaka ni..

cik mah said...

Hehehe..tq2..

cik mah said...

Kan2...sedap tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...