Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 27 April 2015

Zafran dekat taska...


Selamat pagi cantik manis semua...

Lama dah x cerita tentang bag zafran...rindu kat die,,,kdng2 Je dpt jumpa tau...

Ni gmbr yg cikgu taska bg kat kakak cik mah...

Zafran jenis yg suka main sendiri2 Je...die paling suka klau bab2 agama...klau dok belajar alif BA taa Je...cepat aja die sampai..klau ABC xmo..hahaha...die suka main ball...



Baru2 ni Je kakak CKP cikgu gtau yg zafran dh mula join main2 ngan budak2 lain n join buat aktiviti...tgok tu muka tersenyum happy dah...wahhh..terbayang t turn Azwa Pulak...

Abang zafran blaja rajin2 tau..t boleh ajar Azwa...zafran dah pndai kira juga...paling die suka klau asma ul husna..die dh hafal dah ...comel Je dengar....ABC pun die dah pndai...zafran tahun ni masuk 3 tahun...alhamdulillah..pndai dah die..MAKNGAH syg zafran tau...

Oh Ye..skrng kan dah maju...lebih selamat bila tgok cikgu whatsapp gmbr anak2 kat taska...lebih bgus create group..ada mommy2 lain skali..so semua boleh keje ngan tenang hati kan...

TQ

PUAN MAH

4 00 sudi berkongsi cerita:

poiuyt192002 zafran said...

Wawa..terharu baca.nt nak baca kt afan ptg kang

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam cik mah,
he3
sama umur dengan my boboboy

cik mah said...

Hahaha...affan suka x???

cik mah said...

Salam...ooo yeker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...