Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 29 April 2015

Kad kahwin kraft dengan doily..


Selamat pagi...

Bnyk lagi sebenarnya yg penting tau..xsempat nk share kat blog..hasil DIY dr customer cik mah...

Ni antaranya..intan DIY kad kahwin nya...die beli kertas kraft dari cik mah..1 paket 50pcs..

Pastu die design sendiri n then tambahkan diolah paper kat bucu tu..pastu ada tali comel tu Pulak bentuk kan jadi riben...wahhh...kreatif sngt kan..


Sampel sngt design tu..TP bg cik mah sngt cantik...dimple tu yg wat lagi cantikkan...ni saiz A4 bahagi 3..tahniah dari cik mah..

Seronok sngtlah dpt tgok hasil DIY kad kahwin dr kertas kraft..

Pada yg nk dptkan kertas kraft..le pm cik mah kat page FB TASBIH CINTAKU..atau whatsapp 0176626152 Ye..

Oh Ye..cik mah mmg dah start wat kad kahwin dr kertas kraft ni start Mac 2015..

Nk tempah boleh contact cik mah Ye..

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

natasha said...

kan bes kalau dari dulu dah kenal cik mah,boleh save budget utk tempah kad kawen..tgk kad kwen org buat kita rasa nak kawen semula,haha..;p

cik mah said...

@natasha

hehe...xpe2...nnti mana tau utk adik2 ke kawan2 ke kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...