Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 8 April 2015

ND hotel di melaka..

selamat pagi....

story bersambung percutian ke melaka hari tu..

sesampai je dari ayer keroh g zoo melaka tu...kitaorang cari hotel..cik mah mmg dah survey beberapa hotel..then tgok yg ni mcm okey...jauh sikit dr yg hotel lain..tp still dlm 1 kawasan...nk tenang sikit..sbb belah2 depan tu ada pasar malam..so..malas nk kecoh2 n serabut..

rate masa cik mah g DELUXE tu RM130..okey..alhamdulillah..budget pun RM150..tanya2..then ada kosong..terus amik je...

ni gmbar cik mah amik dari website ND hotel ye..cik mah xsempat nk snap2..haha..


ape yg ada gmbr kat dlm web tu..sama ngan yg cik mah tgok..sebiji..

alhamdulillah bersih..cik mah dapat bilik yg ada tingkap..

ada air panas..iron diluar..ada tempat nk iron..selesa je bg cik mah..cuma xde almari..xkisahlah sngt..sbb sehari je kan..so okey..tv ada jugak..channel biasa je..tp okey jugak..xla xle tgok..kami pun xtgok sngt...g jalan2 je lebih...so okey je..

kebersihan bilik mandi semua okey..lantai semua okey...alhamdulillah..puas hati sngt..nk parking pun senng..kami dah siap2 beli kad parking dr ayer keroh..so boleh pkai samp[ai malam tu..then beli kad parking esoknyer dr kaunter hotel..RM5 sehari dimana2 dlm kawasan melaka...

tp nk parking free pun ada pihak hotel sediakan...cuma jauh sikitlah nk jln..alang2 nk p jln2 esoknya..kami pun biakanlah parking depan hotel..

TERIMA KASIH atas service n layanan yg baik dari ND hotel..

ada rezeki kami datang lagi...

next...kami keluar makan n ke pasar malam minggu...n jonker walk...next story k..

TQ

PUAN MAH

6 00 sudi berkongsi cerita:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam cik mah,
alaaaaaaaaaaaa
gambor bilik???? he3

cik mah said...

Gmbr bilik sila tgok die web nd hotel ye..hehe...sama sebiji...

May said...

Cool!..Enjoy the rest of your travel ...

Farhana IezAna said...

ana pn prnh stay kt hotel tu mse preggy arsya dl..best jgk la hotel tu sbb dekat sgt kn nk jln2 kt bndr hilir tu..boleh jalan kaki je g mana2..

cik mah said...

Tq2...

cik mah said...

Ooo yeker.. kan2...dekat nk g mana2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...