Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 30 April 2015

Pantai port dickson


Selamat pagi kesayangan...

Terima kasih masih sudi bc cerita kat blog cik mah...meh2 nk story..kira ni penutup kot story jln2 Melaka masa sambut anniversary tu.

Lepas kitaorang minum coconut Shake tu..kitaorang gerak terus ke port dickson...ikut GPS Je..jln ape ntah..hahaha...nk habis bateri dibuat yer..alhamdulillah smpai ngan selamat..

Oh Ye...mmg dah plan nnti nk singgah PD sebelum blik KL...sj nk bg Azwa kenal2 pasir..hahaha..

So..ummi mestilah yg terlebih excitednyer...abah Azwa slalu Je geleng2 kepala...TP turutkan juga kehendak ummi..TP t ending nya...mesti abah akn bangga ngan segala usaha ummi..hahaha...tgok tu..ummi dah mmg slalu Je perasan lebih...hahaha...

Cik mah mmg semangat nk cr mainan untk main kat pantai ni..yg ada pengorek lah..baldi kecilan..tempat siramlah..so MLM sebelum g tu...ajak abah Azwa g giant...pastu jumpa..wahhh...amik ha..rambang mata nk pilih...TP last2 pilih yg menyaksikan ciri2 selamat untuk baby...

Rata2 hrga lebih kurang Je...then brng pun lebih kurang..cuma yg kena tgok elok2 adalah kualiti n keselamatan brng utk bby...yg penggorek tu ada yg agak tajam bg cik mah..MCM xsesuailah utk baby..so bahaya...last2 pilih yg paling selamat bg cik mah lah...pastu bw bola die sikit yg beli dekat DIY Je..

Amboi..pnjng ha intro..hehe..


Masa sampai tu panas lah juga..abah Azwa rehat jp..oh Ye..topi tu beli kat kedai kat menara taming sari..RM10 Je..okey sngt berbaloi Ye..sampai skrng masih guna lagi...xtukar pun bj die..main2 gitu Je..

Memula tu Azwa geli2 juga nk pegang pasir tu..pastu die tgok abah die wat itu ini..mula lah die nk sibuk..last2 lupa diri terus..hahaha..

Alhamdulillah..bw Azwa sngt snng nk g mana2...die mmg snng nk Handle..syukur alhamdulillah..

Mommy2 semua...ada ke bby yg geli2 nk main pasir???

Setakat ni Azwa geli ngan mainan semut..yg ant kat iPad tu..hahaha..TP bila lama2 die main..die okey Je...mcm2 lah kan keletah bby2 ni...seronok sngt...meh2 share cerita korang Pulak..

Oh lupa...ending nya...abah Azwa banggaLah SBB ummi berjaya buat Azwa seronok n pndai Handle bnda2 mainan die..horay2..misi ummi berjaya lagi...

TQ

PUAN MAH

8 00 sudi berkongsi cerita:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah, adam pun geli kaki kena pasir masa kat langkawi ritu. nangis dia hahaha sabor jelah. pasni kena kerap bawa g pantai .. biar dia biasa dgn suasana yang tenang tu ~~~

Mar Mansor said...

comelnye azwa

cik mah said...

@Sheila Salim

waalaikumsalam sheila

kan2...bnda baru..so kn slalu gaklah kenalkan die..

cik mah said...

@Mar Mansor

tq aunty mar..

sya mimie said...

Alololo.. Comelnya azwa.. Mcm ank mat saleh. Duk pula tepi pntai gitu. Hee

cik mah said...

Tq aunty mimie...heheh..kan2..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam cik mah,
azwa si gadis pasior
boleh geng ngan my boboboy
he3

cik mah said...

Salam...la yeker...hahaha...seronok tgok dieorang main..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...