Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 14 October 2016

Bermulalah..

selamat pagi...alhamdulillah..dah boleh dah start blogging blik..curi2 masa yg ada..walaupun sibuk dgn 2 orng puteri tu..mmg xmenang tgn nk settlekan semua..

alhamdulillah..permulaan cik mah bersama Young Living essential oils sngt2 baik..tq pada uya sebab kenalkan n ajak cikmah join skali..mula2 dgn agak blur semua benda..alhamdulillah uya sngt membantu..xterucap rasa..terima kasih sngt2..dah nk masuk 5 bulan dah bersama2 YLEO..mcm2 dah dpt..seronok sngt2..paling best kawan2 baru..suasan kerja baru..n lagi best dpt bantu kawan2 semua utk rasa lebih sihat..meh2 semua yg berminat nk cuba...kcantik manis pasti akan jatuh cinta..


masih xlupa dgn bisnes sebelum ni..kertas kraft..barut..tasbih n lain2..masih laigi buat..alhamdulillah..walaupun xsegiat dulu buat iklan sana2 sn..tp alhamdulillah..masih ada yg sudi tempah..tq2..

marilah kita mulakan sesuatu..klau x..kita xkan tau keupayaan kita kan...cik mah pun xsangka cikmah dah 3 tahun nk 4 tahun dah menjadi surirumah..alhmdulillah xpernah rasa kekurangan...lagi2 bila dapat rewar diri sendiri dgn hasil usaha sendiri..Tq en suami yg slalu sngt bg semangat..love u...

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...