Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 7 October 2016

Boleh diminum ke essential oils ni??


selamat pagi..

alhamdulillah..ramai dah semakin percaya dgn Young Living essential oils..alhamdulillah..ni antara post cik mah dekat ig n facebook..xsempat sngt nk karang kat blog ni..

essential oils..tanpa sebarang bahan kimia..so ia selamat utk diminum..aiaitu buat airlah...xla semua Essential oils boleh buat air..ada antaranya..ni antara yg cik mah buat...sedap sngt tau..cik mah bukanlah pencinta lemon n limau..tp bila try ni..mmg nk je lagi lah..hahaha


Minum petang!!!

Meh2..ni sngt best n segar tekak dikala panas2 ni...air teh o ais oren cameron + essentiol oils lemon...perghhh..setitis je tau..percayalah..kalah rasa oren tu...hahaha..sedapnyerlah...smlm buat utk azwa n abahnya..suh teka air ape..katanya teh o ais lemon..haha..kesian oren tu tau...semalam buat 1 jug besar..guna 2 titis je..dah..xpyh susah2 nk p cari lemon n perah beriya keluar jusnya sikit je..hahaha.



Hari2 mesti cerita tentang essential oils ni..kenapa???sbb sngt membantu utk mcm2 perkara tau..yg ni salah satunya..buah limau kasturi hasil pertama dari pokok dihalaman rumah kami..seronoknya lah..buat air teh o ais limau..wat jug besar pulak tu...letak setitis lagi eo LIME..perghhh...mmg lagi sedaplah katanya..puas hati sngt...kejap je licin..dahlah wangi je airnya..patutlah pun laju je habis airnya..hahaha

mcm2 lagi tau kelebihnannya..ni klau buat minum sesuai sngt utk detox...so bolehlah sambil2 dapat minum air best..dpt gak kawal berat badan..x gitu..menarikkan..mmg pun..nk tau ape2 je lagi tentang essential oils..meh whatsapp cik mah meh 0176626152..

jgn lupa minta free gift dari cik mah tau...hehe

TQ

PUAN MAH


0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...