Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 10 October 2016

Promosi Sempena birthday abah uzmazwa!!


selamat pagi..maaf sngt2 lmbt update dekat blog ni..

tapi promosi masih lagi berlangsung tau..sempat lagi ni nk grab ni..


Promosi!!! 


jgn terlepas..kali ni istimewa sbb ada free gift skali...utk yg beli set DDD skali tu..ada 1 lagi free nk bg..tp kena whatsapplah ye..br tau...nk tau ape EO yg best pun boleh whatsapp..t kita story2 lagi sampai hati tertawan ek..meh2 lah..jgn terlepas peluang ni..special handmade dr cikmah





Tadaaaa...kasi xsenang duduk...ini die eo pouch utk 8 EO cikmah nk bg free tu utk setiap pembelian Set DDD yg dlm tu pun dah free 2EO lavender + lemon...ape yg best lagi???
Cikmah dah upgrade kan ke 9 EO pouch...horay2..tq yg dah buat tempahan tu..anda tau siapa anda..tq2..so yg nk tau lagi tntng dewdropdiffuser(DDD) & essential oil..





comel ke tidak???

mestilah comelkan..jgn risau tentang harga,...kita boleh bincang...cikmah boleh adjust..kasi sama2 dapat merasa kebaikan DEWDROPDIFFUSER ni tau..so marilah whatsappp jgn malu..minta free gift dari cikmah tau..cikmah kdng2 lupa nk bg free gift..hehe..

ni no cikmah...jgn malu2 ye nk tnya pape 0176626152

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

yolanda diego said...

myk ni utk apa ya? baca dlm group autisme di fb, mmg elok.

cik mah said...

Mcm2 kebaikan ada..whatsapp ye utk details lagi 0176626152

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...